« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2009-01-09 08:35:11
Temat: co dziś na obiad?Eh, może by tak odświeżyć stary, zawsze dobrze sprawdzający się temat?
Nie mam pomysłu (właściwie na jutro, ale to przecież wszystko jedno).
Pozdrawiam
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2009-01-09 08:39:43
Temat: Re: co dziś na obiad?medea pisze:
> Eh, może by tak odświeżyć stary, zawsze dobrze sprawdzający się temat?
Coś niewielkiego w którejś z poznańskich restauracji w centrum miasta.
Co polecacie, Wielkopolanie? Najchętniej rybę, owoce morza...
Tylko proszę, żadne pyzy z kapuchą.
--
BBjk
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2009-01-09 08:54:03
Temat: Re: co dziś na obiad?On 9 Sty, 09:35, medea <e...@p...fm> wrote:
> Eh, może by tak odświeżyć stary, zawsze dobrze sprawdzający się temat?
>
> Nie mam pomysłu (właściwie na jutro, ale to przecież wszystko jedno).
>
> Pozdrawiam
> Ewa
Rano ugotowałem kapuśniak, co najmniej 5 litrów, pychotka wyszła.
Planuję zrobić pierogi z serem i kaszą gryczaną, oraz trochę słodkich
- farsz powidło sliwokowo - dyniowe.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2009-01-09 09:50:50
Temat: Re: co dziś na obiad?Bbjk pisze:
> Coś niewielkiego w którejś z poznańskich restauracji w centrum miasta.
> Co polecacie, Wielkopolanie?
W Poznaniu nie byłam od lat...
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2009-01-09 10:05:20
Temat: Re: co dziś na obiad?medea pisze:
> W Poznaniu nie byłam od lat...
...mieszkam w Wielkopolsce już/zaledwie od 9 miesięcy i poznaję ją
dopiero, zawędrowałam do kilku miejsc z dobrym jedzeniem (np. Toga ->
imho najlepsza, Zielona Weranda, Mykanos, Sorella), ale chętnie dowiem
się o innych.
--
BBjk
http://bajarka.fotolog.pl/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2009-01-09 12:24:59
Temat: Re: co dziś na obiad?Dnia Fri, 09 Jan 2009 09:35:11 +0100, medea napisał(a):
> Eh, może by tak odświeżyć stary, zawsze dobrze sprawdzający się temat?
>
Pierogi z grzybami i kapustą (dziecko moje przyjeżdża, hej) i barszczyk
czysty czerwony. Ciaaaaacho - 3bit :-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2009-01-09 15:01:46
Temat: Re: co dziś na obiad?
Użytkownik "Bbjk" <b...@q...pl> napisał w wiadomości
news:gk77h0$8lc$1@inews.gazeta.pl...
> ...mieszkam w Wielkopolsce już/zaledwie od 9 miesięcy i poznaję ją
> dopiero, zawędrowałam do kilku miejsc z dobrym jedzeniem (np. Toga -> imho
> najlepsza, Zielona Weranda, Mykanos, Sorella), ale chętnie dowiem się o
> innych.
Co Cie sprowadzilo?
Sorella - jest naprawde ok.
--
Bluzgacz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2009-01-09 15:05:59
Temat: Re: co dziś na obiad?
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:f7u16hiw5fos.ylbnmxy2zu2e$.dlg@40tude.net...
> Pierogi z grzybami i kapustą (dziecko moje przyjeżdża, hej) i barszczyk
> czysty czerwony. Ciaaaaacho - 3bit :-)
Kolejna prostaczka i wiesniara. Znowu musisz wspominac swoje pierdolone
prywatne zycie niedowartosciowana locho?
Cale zycie kapucha, kurwa jacy wy z tym debilem jestescie nudni hehe.
Ty pewnie w zyciu nic innego nie jadlas, a w restauracji ostatnio to bylas w
podstawowce na dworcu centralnym, jak jechalas zwiedzac PKiN..
--
Bluzgacz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2009-01-09 17:09:29
Temat: Re: co dziś na obiad?On 9 Sty, 16:03, "Bluzgacz" <p...@w...org> wrote:
> Użytkownik "Panslavista" <p...@g...com> napisał w wiadomości
> news:4fc6a218-8eac-4dd0-82eb-
>
> > Rano ugotowałem kapuśniak, co najmniej 5 litrów, pychotka wyszła.
> > Planuję zrobić pierogi z serem i kaszą gryczaną, oraz trochę słodkich
> > - farsz powidło sliwokowo - dyniowe.
>
> Wpierdalasz cos poza takim zwyklym, prostym i prymitywnym chlopskim zarciem
> ciemniaku?
> Nie odpowiadaj, to pytanie retoryczne hehe....
> --
> Bluzgacz
U ciebie rotor_ryczne.- notoryczne, brak inwencji...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2009-01-10 09:19:14
Temat: Re: co dziś na obiad?On 9 Sty, 16:03, "Bluzgacz" <p...@w...org> wrote:
> Użytkownik "Panslavista" <p...@g...com> napisał w wiadomości
> news:4fc6a218-8eac-4dd0-82eb-
>
> > Rano ugotowałem kapuśniak, co najmniej 5 litrów, pychotka wyszła.
> > Planuję zrobić pierogi z serem i kaszą gryczaną, oraz trochę słodkich
> > - farsz powidło sliwokowo - dyniowe.
>
> Wpierdalasz cos poza takim zwyklym, prostym i prymitywnym chlopskim zarciem
> ciemniaku?
> Nie odpowiadaj, to pytanie retoryczne hehe....
> --
> Bluzgacz
Ciemniaku, twoja rOtoryka jest do dupy, wprawdzie degustibus non
disputandum es, ale niektórzy smalą cholewy gumiaków lub gumofilców
(tak, jak ty), a tacy jak ja rozkoszują się smakiem jedzenia, a nie
rachunkiem za ślinę kelnera w talerzu. Kultura nie jest na pokaz, a
kelnerzy długim treningiem są wyczuleni na niby panków i skubią ich
bezlitośnie. Panem trzeba się urodzić, pan moze życ jak ostatni menel,
ale nuworysz pięt mu nie sięga, a co dopiero babina od sierpa
oderwana...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |