« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2009-01-22 17:06:16
Temat: co zamiast cheddara?np. do buritto - żeby miał ostrzejszy smak, dobrze się topił i nie kosztował
75/kg?
--
dink.
Toyota MR2 Club Poland - www.mr2.pl
Kocia Strona Ratunkowa - www.ksr.dink.pl
Tsunami Volunteer Center - www.tsunamivolunteer.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2009-01-22 17:15:31
Temat: Re: co zamiast cheddara?Dnia Thu, 22 Jan 2009 18:06:16 +0100, dink napisał(a):
> np. do buritto - żeby miał ostrzejszy smak, dobrze się topił i nie kosztował
> 75/kg?
Parmezan. Albo Grano Padano - ostrzejszy.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2009-01-22 17:37:54
Temat: Re: co zamiast cheddara?
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:13niape6o3lkt.1ce397qv5ygjz$.dlg@40tude.net...
> Parmezan. Albo Grano Padano - ostrzejszy.
Nie sluchaj tej wywloki, poniewaz ona ubostwia majonez kielecki, zatem co
ona moze wiedziec o kuchni...
--
Bluzgacz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2009-01-22 18:13:59
Temat: Re: co zamiast cheddara?Ikselka wrote:
> Parmezan.
Owszem, ale droższy od cheddara.
Polecam dopytanie przy ladzie, jakiś holender się nada, za połowę ceny lub
inny tylżycki za ułamek kwoty.
--
APZ otpowiedzią na prawdę.
APZ alternatywą dla zubożenia znaczenia znaków diakrytycznych. ! Ö !
Your barrel is your castle.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2009-01-22 18:31:18
Temat: Re: co zamiast cheddara?dink pisze:
> np. do buritto - żeby miał ostrzejszy smak, dobrze się topił i nie
> kosztował 75/kg?
Burrito, nie buritto.
Ser nie jest konieczny, ale jeśli lubisz, to wg uznania. Ostry smak
nadadzą przyprawy.
--
Bbjk
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2009-01-22 19:29:51
Temat: Re: co zamiast cheddara?On 22 Sty, 18:15, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
> Dnia Thu, 22 Jan 2009 18:06:16 +0100, dink napisał(a):
>
> > np. do buritto - żeby miał ostrzejszy smak, dobrze się topił i nie kosztował
> > 75/kg?
>
> Parmezan. Albo Grano Padano - ostrzejszy.
Albo kaszkawał.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2009-01-22 19:46:02
Temat: Re: co zamiast cheddara?Dnia Thu, 22 Jan 2009 11:29:51 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):
> On 22 Sty, 18:15, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>> Dnia Thu, 22 Jan 2009 18:06:16 +0100, dink napisał(a):
>>
>>> np. do buritto - żeby miał ostrzejszy smak, dobrze się topił i nie kosztował
>>> 75/kg?
>>
>> Parmezan. Albo Grano Padano - ostrzejszy.
>
> Albo kaszkawał.
Chyba trochę za łagodny, ale mógłby byc.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2009-01-22 20:04:54
Temat: Re: co zamiast cheddara?On 22 Sty, 20:46, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
> Dnia Thu, 22 Jan 2009 11:29:51 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):
>
> > On 22 Sty, 18:15, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
> >> Dnia Thu, 22 Jan 2009 18:06:16 +0100, dink napisał(a):
>
> >>> np. do buritto - żeby miał ostrzejszy smak, dobrze się topił i nie kosztował
> >>> 75/kg?
>
> >> Parmezan. Albo Grano Padano - ostrzejszy.
>
> > Albo kaszkawał.
>
> Chyba trochę za łagodny, ale mógłby byc.
Sery Baca
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2009-01-22 20:22:21
Temat: Re: co zamiast cheddara?Dnia Thu, 22 Jan 2009 12:04:54 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):
> On 22 Sty, 20:46, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>> Dnia Thu, 22 Jan 2009 11:29:51 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):
>>
>>> On 22 Sty, 18:15, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>>>> Dnia Thu, 22 Jan 2009 18:06:16 +0100, dink napisał(a):
>>
>>>>> np. do buritto - żeby miał ostrzejszy smak, dobrze się topił i nie kosztował
>>>>> 75/kg?
>>
>>>> Parmezan. Albo Grano Padano - ostrzejszy.
>>
>>> Albo kaszkawał.
>>
>> Chyba trochę za łagodny, ale mógłby byc.
>
> Sery Baca
A, to nie znam. Ale brie ładnie się topi, camembert takoż.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2009-01-22 20:33:26
Temat: Re: co zamiast cheddara?
Użytkownik "Panslavista" <p...@g...com> napisał w wiadomości
news:6b4f5415-3b56-41db-bafc-f7bbf535bf4b@r10g2000pr
f.googlegroups.com...
On 22 Sty, 18:15, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
> Dnia Thu, 22 Jan 2009 18:06:16 +0100, dink napisał(a):
>
> > np. do buritto - żeby miał ostrzejszy smak, dobrze się topił i nie
kosztował
> > 75/kg?
>
> Parmezan. Albo Grano Padano - ostrzejszy.
>Albo kaszkawał.
A widziałeś go gdzieś w sklepie? U nas, nie w Bułgarii?
Bo ja pamietam go z dawnych "gierkowskich czasów"
Ale teraz to parmezan, kupisz wszędzie a kaszkawała
nigdzie
M
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |