Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia cordon bleu

Grupy

Szukaj w grupach

 

cordon bleu

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-05-23 16:20:15

Temat: cordon bleu
Od: "Dris" <d...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Jak się robi sos musztardowy do smarowania mięsa od wewnątrz??


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-05-25 07:56:09

Temat: Re: cordon bleu
Od: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de> szukaj wiadomości tego autora


>
> Jak się robi sos musztardowy do smarowania mięsa od wewnątrz??

ja smaruję po prostu ostrą musztardą z dodatkiem majeranku i pieprzu.
Sama musztarda też ok.

Waldek

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Kuchnia Polska nierozpak. 2/3 ceny!
prosba - ponownie
kolendra
Domowe wedzenie
Stare ksiazki kucharskie

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »