|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!news.bip net.pl!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Dris" <d...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: cordon bleu Date: Wed, 23 May 2001 18:20:15 +0200 Organization: CI TASK http://www.task.gda.pl Lines: 3 Message-ID: <9egnoq$9fe$1@korweta.task.gda.pl> Reply-To: "Dris" <d...@p...onet.pl> NNTP-Posting-Host: pb181.warszawa.sdi.tpnet.pl X-Trace: korweta.task.gda.pl 990634586 9710 213.25.210.181 (23 May 2001 16:16:26 GMT) X-Complaints-To: a...@n...task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 23 May 2001 16:16:26 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:52360 Ukryj nagłówki Jak się robi sos musztardowy do smarowania mięsa od wewnątrz?? |
Zobacz także