« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-06-13 20:49:04
Temat: do smarowania, cos konkretnegomianowicie,
kiedy maslem chwilowo jestem nasycony, a cos oleistego za mna chodzi,
jesli macie cos sprawdzonego lub mozecie polecic do smarowania -
w miare mozliwosci jak najmniej utwardzonego i zerowa lub minimalna
domieszka masla.
pozdro.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-06-13 20:53:58
Temat: Re: do smarowania, cos konkretnego** Chesky wrote:
> mianowicie,
> kiedy maslem chwilowo jestem nasycony, a cos oleistego za mna chodzi,
> jesli macie cos sprawdzonego lub mozecie polecic do smarowania -
> w miare mozliwosci jak najmniej utwardzonego i zerowa lub minimalna
> domieszka masla.
Dobry chlebek posmarowany olejem z pestek dyni jest pycha. :)
--
+ ' .-. .
. http://kosmosik.net/ * ) )
* . . '-' . kK
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-06-13 21:07:28
Temat: Re: do smarowania, cos konkretnego
Le mardi 13 juin 2006 ? 22:49:04, dans <e6n8df$8ti$1@atlantis.news.tpi.pl> vous
écriviez :
> mianowicie,
> kiedy maslem chwilowo jestem nasycony, a cos oleistego za mna chodzi,
> jesli macie cos sprawdzonego lub mozecie polecic do smarowania -
> w miare mozliwosci jak najmniej utwardzonego i zerowa lub minimalna
> domieszka masla.
Zwykly domowy majonez powinien zaspokoic twe potrzeby.
Ewcia
--
Niesz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-06-13 23:11:55
Temat: Re: do smarowania, cos konkretnegoIn news:e6n8df$8ti$1@atlantis.news.tpi.pl, Chesky wrote:
> mianowicie,
> kiedy maslem chwilowo jestem nasycony, a cos oleistego za mna chodzi,
> jesli macie cos sprawdzonego lub mozecie polecic do smarowania -
> w miare mozliwosci jak najmniej utwardzonego i zerowa lub minimalna
> domieszka masla.
Katalończycy smarują chleb oliwą i pomidorem. Osobiście uważam smarowanie
chleba pomidorem za marnotrawstwo, ale jak można pomidorami rzucać w byki,
to w sumie już lepiej smarować.
Hania
--
***
Google might not be right, but it certainly is quick.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2006-06-14 00:21:24
Temat: Re: do smarowania, cos konkretnego"Chesky" <c...@c...com> wrote in message
news:e6n8df$8ti$1@atlantis.news.tpi.pl...
> mianowicie,
> kiedy maslem chwilowo jestem nasycony, a cos oleistego za mna chodzi,
> jesli macie cos sprawdzonego lub mozecie polecic do smarowania -
> w miare mozliwosci jak najmniej utwardzonego i zerowa lub minimalna
> domieszka masla.
majonez, oliwa plus natarcie czosnkiem, ser bialy, serek topiony,
pasztet, no tak ale to nie oleiste ;))
iwon(k)a
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2006-06-14 02:22:14
Temat: Re: do smarowania, cos konkretnego
"Iwon(k)a" <i...@p...onet.pl> wrote in message
news:e6nkpe$nj$1@news.onet.pl...
> "Chesky" <c...@c...com> wrote in message
> news:e6n8df$8ti$1@atlantis.news.tpi.pl...
>> mianowicie,
>> kiedy maslem chwilowo jestem nasycony, a cos oleistego za mna chodzi,
>> jesli macie cos sprawdzonego lub mozecie polecic do smarowania -
>> w miare mozliwosci jak najmniej utwardzonego i zerowa lub minimalna
>> domieszka masla.
>
> majonez, oliwa plus natarcie czosnkiem, ser bialy, serek topiony,
> pasztet, no tak ale to nie oleiste ;))
>
> iwon(k)a
Boczek pokroić w plastry i obsmażyć na patelence, plastry ułożyć na chlebie
i zjeść. Na goracy smalec położyć kromkę chleba, aby naciągnęła - zjeść na
ciepło. Można zapić setką.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2006-06-14 07:37:23
Temat: Re: do smarowania, cos konkretnego
Uzytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisal w wiadomosci
news:9989941066$20060613230728@ewcia.kloups...
> Zwykly domowy majonez powinien zaspokoic twe potrzeby.
wlasnie, zapomnialem napisac ze podjadaniem majonezu
lyzeczka tez juz czasem jestem przesycony.. a raczej zoltkiem.
-
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2006-06-14 08:45:54
Temat: Re: do smarowania, cos konkretnegoChesky wrote:
> mianowicie,
> kiedy maslem chwilowo jestem nasycony, a cos oleistego za mna chodzi,
> jesli macie cos sprawdzonego lub mozecie polecic do smarowania -
> w miare mozliwosci jak najmniej utwardzonego i zerowa lub minimalna
> domieszka masla.
Zmielony boczek wędzony, a jak ma być mniej tłuste to zmielona
smażona watróbka pomieszana z również zmielonym jajkiem na twardo.
--
Krycha&Co(ty) Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
http://krycha.kofeina.net choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem
jest mruczenie szczęśliwego kota. (F.Klimek)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2006-06-14 10:02:07
Temat: Re: do smarowania, cos konkretnego
Użytkownik "Chesky" <c...@c...com> napisał w wiadomości
news:e6n8df$8ti$1@atlantis.news.tpi.pl...
dzieki wszystkim za propozycje ale chodzilo mi bardziej o OLEISTE,
nie bez powodu mam czasem masla lub majonezu po dziurki :)
interesuje mnie cos z zerowa iloscia cholesterolu...
olej z pestek dyni calkiem ok propozycja, musze sprobowac.
-
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2006-06-14 10:14:45
Temat: Re: do smarowania, cos konkretnego
"Chesky" <c...@c...com> wrote in message
news:e6on00$1pu$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Chesky" <c...@c...com> napisał w wiadomości
> news:e6n8df$8ti$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> dzieki wszystkim za propozycje ale chodzilo mi bardziej o OLEISTE,
> nie bez powodu mam czasem masla lub majonezu po dziurki :)
> interesuje mnie cos z zerowa iloscia cholesterolu...
> olej z pestek dyni calkiem ok propozycja, musze sprobowac.
Powiem jedno debilne żądania. Kup sobie olej parafinowy - nie będziesz miał
cholesterolu.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |