| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-10-09 16:15:03
Temat: kurki-proszę o przepis na dzisiejszą kolacjęMąż kupił kurki na dzisiejszą kolację. Tylko nie bardzo wie jak ją
zrobić...
Może ktoś nam coś podpowie??
Kasia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-10-10 06:53:23
Temat: Re: kurki-proszę o przepis na dzisiejszą kolacjęJa wczoraj zrobiłam coś z kurkami. Kupiłam mięso od szynki. Pokroiłam w małe
kawałki,przyprawiłam i na patelnie. Dodałam kurki i czosnek. Po kilku
minutach całość zalałam bulionem. Zaprawiłam śmietana i poszatkowaną natką.
KLASA
--
````````````````````````````````````````````````````
````````````````````````
```````````````````````````````
I'm desperately trying to figure out why kamikaze pilots wore helmets.
Użytkownik "nazgul" <k...@w...pl> napisał w wiadomości
news:bm41i5$6ld$1@SunSITE.icm.edu.pl...
> Mąż kupił kurki na dzisiejszą kolację. Tylko nie bardzo wie jak ją
> zrobić...
> Może ktoś nam coś podpowie??
>
> Kasia
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-10-10 07:25:31
Temat: Re: kurki-proszę o przepis na dzisiejszą kolacjęOn Fri, 10 Oct 2003 08:53:23 +0200, "anton" <p...@o...pl> wrote:
>Ja wczoraj zrobiłam coś z kurkami. Kupiłam mięso od szynki. Pokroiłam w małe
>kawałki,przyprawiłam i na patelnie. Dodałam kurki i czosnek. Po kilku
>minutach całość zalałam bulionem. Zaprawiłam śmietana i poszatkowaną natką.
>KLASA
a ja myslalam, ze kurki, jako grzyby prawie zelazne, to trzeba
dusic ze 20 minut...
trys
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-10-10 08:09:57
Temat: Re: kurki-proszę o przepis na dzisiejszą kolacjęProces duszenia calosci zajal mi wlasnie okolo 20 minut
--
````````````````````````````````````````````````````
````````````````````````
```````````````````````````````
I'm desperately trying to figure out why kamikaze pilots wore helmets.
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:4mncovse1ps57kdg6abbdvqm1oo95tkmkj@4ax.com...
> On Fri, 10 Oct 2003 08:53:23 +0200, "anton" <p...@o...pl> wrote:
>
> >Ja wczoraj zrobiłam coś z kurkami. Kupiłam mięso od szynki. Pokroiłam w
małe
> >kawałki,przyprawiłam i na patelnie. Dodałam kurki i czosnek. Po kilku
> >minutach całość zalałam bulionem. Zaprawiłam śmietana i poszatkowaną
natką.
> >KLASA
>
>
> a ja myslalam, ze kurki, jako grzyby prawie zelazne, to trzeba
> dusic ze 20 minut...
>
> trys
> K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-10-10 10:24:38
Temat: !Re: kurki-proszę o przepis na dzisiejszą kolacjęDziękuję wszystkim, jakoś daliśmy sobie radę,
palce lizać!
Kasia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-10-10 10:52:19
Temat: Re: kurki-proszę o przepis na dzisiejszą kolacjęOn Fri, 10 Oct 2003 10:09:57 +0200, "anton" <p...@o...pl> wrote:
>Proces duszenia calosci zajal mi wlasnie okolo 20 minut
ale tego z oryginalnego postu nie bylo widac. dzieki za
uscislenia, wazne ;)
trys
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-10-10 23:11:34
Temat: Re: kurki-proszę o przepis na dzisiejsząkolację
----- Original Message -----
From: "anton" <p...@o...pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Friday, October 10, 2003 8:53 AM
Subject: Re: kurki-proszę o przepis na dzisiejsząkolację
> Ja wczoraj zrobiłam coś z kurkami. Kupiłam mięso od szynki. Pokroiłam w
małe
> kawałki,przyprawiłam i na patelnie. Dodałam kurki i czosnek. Po kilku
> minutach całość zalałam bulionem. Zaprawiłam śmietana i poszatkowaną
natką.
> KLASA
>
> --
>
Witam ponownie.
Przepraszam, jeśli moje pytanie jest prozaiczne, ale co to znaczy mięso od
szynki? Normalną, surową szynkę?
Niestety nie jestem w tym najlepsza....
Pozdrawiam
M```````````````````````````````````````````````````
````````````````````````
`
> ```````````````````````````````
> I'm desperately trying to figure out why kamikaze pilots wore helmets.
>
> Użytkownik "nazgul" <k...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:bm41i5$6ld$1@SunSITE.icm.edu.pl...
> > Mąż kupił kurki na dzisiejszą kolację. Tylko nie bardzo wie jak ją
> > zrobić...
> > Może ktoś nam coś podpowie??
> >
> > Kasia
> >
> >
>
>
--
Zaloz prywatne forum:
http://forum.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-10-11 06:16:42
Temat: Re: kurki-proszę o przepis na dzisiejsząkolacjęUżytkownik Monika Zarczuk napisał:
>
>
> Witam ponownie.
> Przepraszam, jeśli moje pytanie jest prozaiczne, ale co to znaczy mięso od
> szynki? Normalną, surową szynkę?
> Niestety nie jestem w tym najlepsza....
> Pozdrawiam
> M```````````````````````````````````````````````````
````````````````````````
> `
To jest kawalek prosiaka, konkretnie mowiac chyba jego tylek. W sklepie
miesnym jak powiesz ze chcesz mieso od szynki to na pewno beda
wiedzieli. To jest taki jasnorozowy kawalek miesa - przynajmniej
powinien byc by byl smaczny.
--
+++++++++++++++++++++++++++++++
Justyna - walkie!
http://walkie.cegla.art.pl
Nawet ząb bywa wstawiony!
+++++++++++++++++++++++++++++++
Justyna - walkie!
http://shanties.art.pl
http://www.banana.szanty.pl/przs/grupa/index.php?act
ion=pokaz&id=25
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |