« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed.silweb.pl!news.us.e du.pl!news.nask.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi. pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Artur" <v...@i...pl> Newsgroups: pl.misc.dieta Subject: Re: laczenie potraw Date: Wed, 19 Mar 2003 17:28:25 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 11 Message-ID: <b5a609$mta$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <b59tpp$2s8$1@atlantis.news.tpi.pl> <b5a4lf$au1$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: fras-net.ath.cx X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1048091467 23466 217.97.149.44 (19 Mar 2003 16:31:07 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 19 Mar 2003 16:31:07 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.dieta:16189 Ukryj nagłówki Wyjatkiem chyba jest surowka zaprawiana oliwa ;) |
Zobacz także