« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-03-14 12:05:25
Temat: makowiecczesc
szukam przepisu na makowiec.
Czasami mak wydaje sie byc suchy w srodku pomimo dodania bakalii.
Jak zrobic zeby byl bardziej wilgotny ?
Wielkanoc.
pozdrawiam
jacek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-03-14 17:12:40
Temat: Odp: makowiec
Użytkownik jacek <l...@k...net.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:9Wpz4.731$K...@n...tpnet.pl...
> czesc
> szukam przepisu na makowiec.
> Czasami mak wydaje sie byc suchy w srodku pomimo dodania bakalii.
> Jak zrobic zeby byl bardziej wilgotny ?
> Wielkanoc.
> pozdrawiam
> jacek
>
>
ma byc zawijany czy placek? Na zawijany mam super przepis
Przemyslaw Koziarski
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-14 18:39:38
Temat: Odp: makowiecA na placek?
--
--
m...@g...pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-14 19:22:03
Temat: Re: makowiecjacek napisał(a):
> Czasami mak wydaje sie byc suchy w srodku pomimo dodania bakalii.
> Jak zrobic zeby byl bardziej wilgotny ?
kiedy jeszcze robilem w domu makowce, to mama do b. drobno przetartego
maku dodawala drozdze, roztopione maslo, troche mleka, sparzone ew.
zmielone rodzynki i inne bakalie, aromaty - i w zawijanych przeze mnie
makowcach byl potem wspanialy mak!
--
pzdr &:-)))
propeler
--
Internetowe Forum Dyskusyjne - http://www.newsgate.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-14 19:52:59
Temat: Odp: makowiec
Użytkownik Mago <m...@g...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:KHvz4.2010$K...@n...tpnet.pl...
> A na placek?
>
Ja zawsze pieke zawijany. Nigdy nie placek. Mam sporo przepisow, ale nie
podam bo nie sprawdzone, wiec nie moge zagwarantowac efektu. Na zawijany mam
super przepis i taki moge podac.
Przemyslaw Koziarski
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-15 06:27:10
Temat: Odp: makowiecpoprosze o zawijany.
pozdrowienia
Jacek
Użytkownik Przemyslaw Koziarski <p...@a...pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:vMwz4.2175$K...@n...tpnet.pl...
>
> Użytkownik Mago <m...@g...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:KHvz4.2010$K...@n...tpnet.pl...
> > A na placek?
> >
>
> Ja zawsze pieke zawijany. Nigdy nie placek. Mam sporo przepisow, ale nie
> podam bo nie sprawdzone, wiec nie moge zagwarantowac efektu. Na zawijany
mam
> super przepis i taki moge podac.
>
> Przemyslaw Koziarski
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-15 12:53:18
Temat: Re: makowiecUżytkownik jacek <l...@k...net.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:23Gz4.3302$K...@n...tpnet.pl...
> poprosze o zawijany.
A moze byc przepis na makowiec z jablkami ? Wtedy zyskuje ciekawy smak i
na pewno nie jest suchy.
Lilla
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-15 14:55:13
Temat: Re: Odp: makowiec> Na zawijany mam super przepis i taki moge podac.
>
To podawaj!!!
--
nowa oferta, nowe mozliwosci, nowe ceny - http://rubikon.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-15 14:57:13
Temat: Re: makowiec> A moze byc przepis na makowiec z jablkami ? Wtedy zyskuje ciekawy smak i
> na pewno nie jest suchy.
>
Jeszcze nie jadlam makowca z jablkami. Podaj przepis to sprobujemy
--
nowa oferta, nowe mozliwosci, nowe ceny - http://rubikon.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-15 15:01:57
Temat: Re: makowiecChcialam dodac, ze moja mama dodaje do zmielonego maku miodu chyba zamiast
cukru w trakcie smazenia maku i tak samo drozdzy.
propeler napisał(a) w wiadomości: <3...@n...pl>...
>jacek napisał(a):
>> Czasami mak wydaje sie byc suchy w srodku pomimo dodania bakalii.
>> Jak zrobic zeby byl bardziej wilgotny ?
>
>kiedy jeszcze robilem w domu makowce, to mama do b. drobno przetartego
>maku dodawala drozdze, roztopione maslo, troche mleka, sparzone ew.
>zmielone rodzynki i inne bakalie, aromaty - i w zawijanych przeze mnie
>makowcach byl potem wspanialy mak!
>--
>pzdr &:-)))
>propeler
>--
>Internetowe Forum Dyskusyjne - http://www.newsgate.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |