Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia moderacja - pomysl na kuchnie

Grupy

Szukaj w grupach

 

moderacja - pomysl na kuchnie

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 115


« poprzedni wątek następny wątek »

21. Data: 2006-11-06 13:45:40

Temat: Re: moderacja - pomysl na kuchnie
Od: "Pani dżdżownica" <p...@v...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Bożena" <n...@g...com> napisał w wiadomości
news:eindso$ale$1@news.onet.pl...

> Obecni czlonkowie, ktorzy za te lata stali sie bardzo bliskimi
> przyjaciolmi w realnym swiecie, nie zycza sobie, aby ktos obcy czytal to,
> co tam jest pisane.
> Mam nadzieje, ze teraz rozwialam wszelkie Twoje watpliwosci.

To się nazywało za ZSRR - kolektyw

dżdżownica

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


22. Data: 2006-11-06 13:57:30

Temat: Re: moderacja - pomysl na kuchnie
Od: "Pani dżdżownica" <p...@v...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
>
> Narzekania z mojego powodu - moje problemy chyba dobiegają końca, czy
> szczęśliwego dla mnie - Bóg to wie, sądzę, ze niedługo nie będę nic na ten
> temat pisał, taj jak bym nie pisał, gdybym nie był "wkręcany" z całą
> perfidią i okrucieństwem...
> Chętnie pozostanę jako amator gotowania...

Uuuuuu!
Bedzie mienkł!
Slavi, kogo znowu bendziesz gotował.
Tu już wszystkie kucharki są zagotowane przez ciebie.

dżdżownica

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


23. Data: 2006-11-06 14:00:49

Temat: Re: moderacja - pomysl na kuchnie
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"Pani dżdżownica" <p...@v...pl> wrote in message
news:einf63$48s$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
>>
>> Narzekania z mojego powodu - moje problemy chyba dobiegają końca, czy
>> szczęśliwego dla mnie - Bóg to wie, sądzę, ze niedługo nie będę nic na
>> ten temat pisał, taj jak bym nie pisał, gdybym nie był "wkręcany" z całą
>> perfidią i okrucieństwem...
>> Chętnie pozostanę jako amator gotowania...
>
> Uuuuuu!
> Bedzie mienkł!
> Slavi, kogo znowu bendziesz gotował.
> Tu już wszystkie kucharki są zagotowane przez ciebie.
>
> dżdżownica

Może znajdzie się miła i nie robiąca niespodzianek typu poprzedniczki.
I będziemy cieszyć się sobą w ciszy i dyskrecji...
Bez udziału Szimona z wkrętarką...


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


24. Data: 2006-11-06 14:10:57

Temat: Re: moderacja - pomysl na kuchnie
Od: "Pani dżdżownica" <p...@v...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
>
> Może znajdzie się miła i nie robiąca niespodzianek typu poprzedniczki.
> I będziemy cieszyć się sobą w ciszy i dyskrecji...
> Bez udziału Szimona z wkrętarką...
Slavi, nic lepiej
d.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


25. Data: 2006-11-06 14:15:05

Temat: Re: moderacja - pomysl na kuchnie
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"Pani dżdżownica" <p...@v...pl> wrote in message
news:einfv9$6sm$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
>>
>> Może znajdzie się miła i nie robiąca niespodzianek typu poprzedniczki.
>> I będziemy cieszyć się sobą w ciszy i dyskrecji...
>> Bez udziału Szimona z wkrętarką...
> Slavi, nic lepiej
> d.

Pedałem nie jestem... :-)))


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


26. Data: 2006-11-06 15:09:55

Temat: Re: moderacja - pomysl na kuchnie
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Mon, 06 Nov 2006 14:19:34 +0100, Kyllyan <m...@w...pl>
wrote:

>Krystyna Chiger napisał(a):
>> Kyllyan wrote:
>> (...)
>>> Istniała moderowana Grupa kuchenna "cafe za słupem", czy jakoś tak,
>>> ale zmarła śmiercią naturalną.
>>>
>> Słucham? Co zmarło? Cafe jest grupą prywatną, nie moderowaną. Grup
>> prywatnych moderować nie trzeba, bo nikt bez zaproszenia właściciela nie
>> wejdzie do takiej grupy.
>> Co do moderowania grup newsowych - jeżeli grupa ma działać na bieżąco,
>> moderatorów powinno byc co najmniej trzech. Myślę, że to całkowicie
>> nierealne. Fakt, że teraz zamiast odseiwać tych, ktorych nie czytam,
>> wybieram tych, ktorych czytam :> No ale przy odrobinie wprawy nie jest
>> to niemożliwe.
>>
>Co rozumiem przezez grupę moderowaną? Nigdy bym nie przystąpił do grupy
>w której cenzurowano by moje wypowiedzi. I Cafe nigdy taką grupą nie było.
>Natomiast z tego co pamietam do tej grupy mógł przystapić każdy. I
>dopiero gdyby jego wypowiedzi były takie jak np Panslawisty, czy innej
>dżdżownicy to dostałby z tej grupy bana, Tak to jakoś w tej grupie było
>z pięć lat temu ;)


Cos Ci sie miesza...KAZDY albo dostal zaproszenie albo zostal
przeze mnie zaproszony bo tak dzialaja zamkneite grupy takie. ja
nie moderuje postow bo bym zwariowala, ale zajmuje sie m/w
sprawami administracyjnymi, jak np kogos bouncuje, albo bouncuje
tak ostro, ze osoba sie wypisuje a z nowym adresem musi byc albo
wlasnie zaproszona albo dodana. byle kto z ulicy nie wejdzie,
nawet jakby nie wiem co

pierz
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


27. Data: 2006-11-06 15:12:41

Temat: Re: moderacja - pomysl na kuchnie
Od: Kot <t...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Kyllyan wrote:

> ps napisał(a):
>> Witam :)
>>
>> Moze JEDNAK dobrym pomyslem by bylo moderowanie?
>
> Nie ma takiej możliwości na grupach newsowych.
> Zresztą, już to przerabialiśmy. Istniała moderowana Grupa kuchenna "cafe
> za słupem", czy jakoś tak, ale zmarła śmiercią naturalną.
>
>

Tak Ci sie tylko wydaje ;))

--
Kot cafowy

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


28. Data: 2006-11-07 03:50:49

Temat: Re: moderacja - pomysl na kuchnie
Od: "Art(Gruby)" <a...@y...com> szukaj wiadomości tego autora


Kyllyan wrote:
> Natomiast z tego co pamietam do tej grupy mógł przystapić każdy. >
> --
> Sławomir J Marusiński
> Gdańsk

...kazdy zaproszony...lol...
:-PPP

Art(Gruby)

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


29. Data: 2006-11-07 07:49:01

Temat: Re: moderacja - pomysl na kuchnie
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On 6 Nov 2006 19:50:49 -0800, "Art(Gruby)"
<a...@y...com> wrote:

>
>Kyllyan wrote:
>> Natomiast z tego co pamietam do tej grupy mógł przystapić każdy. >
>> --
>> Sławomir J Marusiński
>> Gdańsk
>
>...kazdy zaproszony...lol...
>:-PPP
>
>Art(Gruby)

No rozdawalismy wtedy zaproszenia leciutka rasia (leciutkom
ronsiom)

Pierz, teraz tyran i hegemon Cafe
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


30. Data: 2006-11-07 09:33:00

Temat: Re: moderacja - pomysl na kuchnie
Od: "czeremcha " <c...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> napisał(a):

> >...kazdy zaproszony...lol...
> >:-PPP
> >
> >Art(Gruby)
>
> No rozdawalismy wtedy zaproszenia leciutka rasia (leciutkom
> ronsiom)
>
> Pierz, teraz tyran i hegemon Cafe

No, teraz nie wiem, co sobie o mnie pomyślicie... ale wasza rozmowa jest
taka trochę powiedzmy nie na miejscu. Zachowujecie się jak gówniarz, który
podchodzi do bogu ducha winnego koleżki mówiąc: A ja mam lizaka i ci nie dam!

Zdaję sobie sprawę, że w każdym środowisku istnieją Towarzystwa Wzajemnej
Adoracji, zdaję sobie sprawę, że chcecie przytrzeć nosa może dwóm czy trzem
osobom, ale czy nie zastanowiliście się nad tym, że innym - może z
dwudziestu - jest teraz po prostu przykro? Mam teraz świadomość, że
wypowiedzi TWA na ogólnodostępnej grupie są ochłapami z pańskiego stołu,
rzucanymi od niechcenia. I teraz się dziwicie, że poziom grupy upada,
zamiast ignorować tych, z którymi rozmawiać nie chcecie - tym bardziej, że
nie jest to rozmowa twarzą w twarz i brak odpowiedzi na zaczepki jest jak
najbardziej normalny?

Nie wszyscy mieli dostęp do internetu pięć lat temu.

Jasne, że pozostali mogą sobie utworzyć własną, niedostępną dla innych
grupkę - ale czy taka była idea powstania grup dyskusyjnych?

Ech, przykro mi i tyle :-(

Ania

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4 ... 10 ... 12


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Szynka z sarny
oliwa do chleba
czy mozna zastąpić proszek do pieczenia sodą
Post dotyczy dzwonienia za darmo na stacjonarne po polsce i nie tylko za 15 zl tygodniowo
deser na romantyczny wieczor we dwoje

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »