« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-02-12 15:24:26
Temat: Re: ocet balsamiczny?
----- Wiadomość oryginalna -----
Od: "Monika Gadomska" <m...@a...net>
Data: 2001 Luty 12 (Poniedziałek), 16:00
Temat: Re: ocet balsamiczny?
> "Aleksander Kłosiewicz" <s...@i...pl> wrote in message
> news:962crv$lq6$1@news.internetia.pl...
>
> > > Olej(nie oliwa)
> Oczywiście, że olej, z rozpędu mi się napisało:)
...
> Na butelce napisane jest , że 0% cholesterolu, zresztą w tłuszczach
> roślinnych nie ma cholesterolu.
Niektore sie jednak utleniaja, a wtedy pole do popisu dla watroby.... i
cholesterol skacze.
Dorota
--
Archiwum grupy http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-02-12 16:06:03
Temat: Re: ocet balsamiczny?Dorota Lorka wrote:
> > Na butelce napisane jest , że 0% cholesterolu, zresztą w tłuszczach
> > roślinnych nie ma cholesterolu.
>
> Niektore sie jednak utleniaja, a wtedy pole do popisu dla watroby.... i
> cholesterol skacze.
jaki jest tego mechanizm?
pat
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |