Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia RE: ostatni maklowicz

Grupy

Szukaj w grupach

 

RE: ostatni maklowicz

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-02-12 13:17:31

Temat: RE: ostatni maklowicz
Od: M...@n...com szukaj wiadomości tego autora

>
> Uzytkownik <M...@n...com> napisal w wiadomosci
> news:FB4F51546C1BD311A3520008C7089AB801B16BB5@waeis0
1nok...
> > Ogladaliscie ostatniego Maklowicza? Takiego czegos dawno
> nie widzialem!
> Stoi
> > sobie Wloch, widac, ze cos tam rusza ustami, a Maklowicz
> streszcza, co ten
> > pan mowi. Wygladalo to jak nie przymierzajac w 'nieodzalowanym'
> :-)dzienniku
> > telewizyjnym...
> (...)
>
> Wolisz "hrabiego Kuronia" ktory nie podaje czasow ani
> temperatur pieczenia
>
> Malowicz jest the best

Jak sie ogladalo jego stare programy, to zawsze cos sie chcialo ugotowac. A
teraz? Nie mozna powiedziec, zeby usmazenie miesa na patelni we wloskiej
scenerii bylo szczegolnie inspirujace. Szkoda, bo to faktycznie jedyny dobry
program (w kazdym razie jak sie nie ma kablowki).

Z drugiej strony, jesli z niego zrezygnowac, weekend wydluzy sie o pol
godziny :-P To ponad 1%!!!

Milego dnia,

Mikolaj

--
Archiwum grupy http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-02-12 14:14:01

Temat: Re: ostatni maklowicz
Od: "Maciek L. / CD-Action" <m...@c...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Uzytkownik <M...@n...com> napisal w wiadomosci

> teraz? Nie mozna powiedziec, zeby usmazenie miesa na patelni we wloskiej
> scenerii bylo szczegolnie inspirujace. Szkoda, bo to faktycznie jedyny
dobry
> program (w kazdym razie jak sie nie ma kablowki).
>
> Z drugiej strony, jesli z niego zrezygnowac, weekend wydluzy sie o pol
> godziny :-P To ponad 1%!!!

Ja codziennie o 18:25 na VOX ogladam KochDuel -- co ci loodkowie wyrabiaja z
roznych produktow... sam kilka patentow tam podgladnietych uzywam na co
dzien... na przyklad szybkie gotowanie ziemniaczkow i rozne sposoby na
miesko ;-)
Polecam

Maciek


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-02-12 14:36:29

Temat: Re: ostatni maklowicz
Od: Anna <a...@r...fm> szukaj wiadomości tego autora


>
> Ja codziennie o 18:25 na VOX ogladam KochDuel -- co ci loodkowie wyrabiaja z
> roznych produktow... sam kilka patentow tam podgladnietych uzywam na co
> dzien... na przyklad szybkie gotowanie ziemniaczkow i rozne sposoby na
> miesko ;-)

a moze bys sie podzielil??????


--
Anna

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-02-12 18:19:27

Temat: Re: ostatni maklowicz
Od: milejka <m...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora



Anna wrote:

>
> a moze bys sie podzielil??????
>

ja też poproszę
ewa

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-02-13 14:05:20

Temat: Re: ostatni maklowicz
Od: "Maciek L. / CD-Action" <m...@c...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Anna" <a...@r...fm> napisał w wiadomości
news:3A87F4ED.DBBBB6E4@rmf.fm...
> > Ja codziennie o 18:25 na VOX ogladam KochDuel -- co ci loodkowie
wyrabiaja z
> > roznych produktow... sam kilka patentow tam podgladnietych uzywam na co
> > dzien... na przyklad szybkie gotowanie ziemniaczkow i rozne sposoby na
> > miesko ;-)
>
> a moze bys sie podzielil??????

Pewnie nie byloby z tym problemu, gdybym znal niemiecki ;-) co prawda
wiekszosci moge sie domyslic, lecz z proporcjami mam problem... nie mam
takze w zwyczaju podawac przepisow jak i rozwiazan sprzetowych (w CDA ;-)
jesli nie mam co do nich pewnosci.
Jesli ktos zna dosc dobrze jezyk to prosilbym nie tylko w swoim imieniu o
tlumaczenie przepisow ze stronki:
www.vox.de i tam mozna sie doklikac do Kochduell.

A co do ziemniaczkow to:
kroimy w plasterki, im ciensze tym lepiej, szybko idzie, w miedzyczasie wode
gotujemy w czajniku bezprzewodowym, potem wrzucamy opłukane plastry do
garnka, ktory juz stoi na gazie, kuchence (czy innym grzejacym czyms) i
zalewamy woda, no i kto chce to dodaje soli... po gora pieciu minutach
ziemniaczki gotowe do duszenia lub puree... ;-)

Pozdrawiam
Maciej Lewczuk

***************
Future Network Polska
Redakcja CD-Action
51-670 Wrocław, ul. Dembowskiego 57/61
tel. (0 71) 345-21-38 w. 108, fax (0-71) 345-21-42



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Kuchnia meksykańska
Oliwa extra vergine -jakie firmy polecacie?
ostatni maklowicz
ananasowiec
Jedzenie paleczkami

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »