| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-02-12 11:09:43
Temat: ananasowiecwlasnie produkuje ciasto wg przepisu kogos z grupy:o)))
gosia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-02-13 09:40:39
Temat: Odp: ananasowiec
Użytkownik gosia <g...@p...fm> w wiadomooci do grup dyskusyjnych
napisał:j...@4...com..
.
> wlasnie produkuje ciasto wg przepisu kogos z grupy:o)))
>
> gosia
No i co, wyszlo? Ten budyn naprawde gotuje sie na wodzie i soku, a nie na
mleku? Napisz koniecznie. Babka ananasowa tego samego autora mi nie
wyszla:-((
Asia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-13 10:45:50
Temat: Re: Odp: ananasowiec"Asiunia" <j...@p...gda.pl> napisał(a) na pl.rec.kuchnia:
>No i co, wyszlo? Ten budyn naprawde gotuje sie na wodzie i soku, a nie na
>mleku? Napisz koniecznie. Babka ananasowa tego samego autora mi nie
>wyszla:-((
Przyznam, ze tez troche mnie zdziwil ten budyn na soku, ale robiac ciasto
wiernie trzymalam sie przepisu. Wyszlo calkiem niezle, choc moim zdaniem
masa ciupke za rzadka. Najlepsze jest bialko z wiorkami - wierzchnia
warstawa:o))) Ale wszystkim bardzo smakuje, choc nastepnym razem dam
wszedzie znacznie mniej cukru.
Pozdrawiam
Gosia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-02-13 11:57:50
Temat: Odp: Odp: ananasowiec
Użytkownik gosia <g...@p...fm> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:m...@4...com..
.
> Przyznam, ze tez troche mnie zdziwil ten budyn na soku, ale robiac ciasto
> wiernie trzymalam sie przepisu. Wyszlo calkiem niezle, choc moim zdaniem
> masa ciupke za rzadka. Najlepsze jest bialko z wiorkami - wierzchnia
> warstawa:o))) Ale wszystkim bardzo smakuje, choc nastepnym razem dam
> wszedzie znacznie mniej cukru.
>
Dzieki Ci bardzo. To ja tez sprobuje w takim razie.
Asia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |