| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2008-09-30 01:57:58
Temat: Re: patelnię żeliwną - jaką ----- Wiadomość oryginalna -----
Od: Prawusek
Grupy dyskusyjne: pl.rec.kuchnia
Wysłano: 29 września 2008 21:59
Temat: Re: patelnię żeliwną - jaką
"yapann" <y...@o...pl> wrote in message
news:gbr56r$73p$1@achot.icm.edu.pl...
> żytkownik "Wlodzimierz Macewicz" <w...@i...pw.edu.pl> napisał w
> wiadomości news:48e11191$0$12159
>
> > wystarczy przetrzec papierem po uzyciu) i nie uzywam nic ostrego.
> > fakt ze nic nie przywiera, nawet tluszcz tego nie zwilza
>
> czy niefajne związki przemiany termiczej tłuszczu usuwane są
wystarczjąco
> przy przecieraniu?
Postaraj się o znaczniki chemiczne (indykatory) na te najgorsze...
pieprze to!, zycie jest niezdrowe i konczy sie nieodwolalnie smiercia
Podzielam to zdanie. To o indykatorach to był żart.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |