| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!poznan.rmf.pl!fargo.cgs.poznan.pl!news.internetia.pl!mimuw.ed u.pl!news.mimuw.edu.pl!uw.edu.pl!lublin.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy. onet.pl From: c...@p...onet.pl Newsgroups: pl.misc.dieta Subject: Re: pieczywo optymalne Date: 23 Sep 2002 11:47:02 +0200 Organization: Onet.pl SA Lines: 22 Message-ID: <4...@n...onet.pl> References: <ammmb4$f95$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.onet.pl 1032774422 11897 192.168.240.245 (23 Sep 2002 09:47:02 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 23 Sep 2002 09:47:02 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 217.96.241.199 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.dieta:9706 Ukryj nagłówki > > jak to sie dzieje ze pieczywo bez konserwantów i polepszaczy jest bardzo | |
Zobacz także