Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: ptysie

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: ptysie

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-03-17 13:02:30

Temat: Re: ptysie
Od: "Danka" <j...@z...nl> szukaj wiadomości tego autora


b <z...@a...ids.bielsko.pl> schreef in berichtnieuws
38d1ebd2$...@n...vogel.pl...
> Jak się przygotowuje ptysie .
>
> Ciasto - jak na karpatke. Wyciskac rekawem cukierniczym na blache. A po
upieczeniu przekroic na poj i wypelnic pycha kremem.
Jesli potrzeba dokladny przepis na ciasto, to moge podac.
Danka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Re: karpatka
Szybkowar - jaki
Pycha zapiekanka
Co to za pytania?
Odp: Szarlotka

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »