| « poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2004-11-15 14:40:07
Temat: Re: [pyt] Jak zwalic sadlo
Użytkownik "Maniek" <m_maslak[USUN.TO]@op.pl> napisał w wiadomości
news:cna9hh$qk1$1@news.onet.pl...
> > Osobiście polecam Montignaca, ale musiałbyś sobie cos przygotowywać do
> > szkoły...
> > Pozdrawiam, powodzenia, Agata
> >
>
> :-) Nie bede dziekowal, aby nie zapeszyc ;-)
> Mam "Jesc aby schudnac" autorstwa Montignaca. W wolnych chwilach postaram
> sie przeczytac "od deski do deski".
Przeczytaj :) Chociaż trochę zagmatwał momentami :) W razie czego zajrzyj np
tutaj :)
http://forum.montignac.com.pl/index.php
Do działu FAQ na początek :)
Powodzenia, Agata
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2004-11-15 14:42:10
Temat: Re: [pyt] Jak zwalic sadlo
Użytkownik "Maniek" <m_maslak[USUN.TO]@op.pl> napisał w wiadomości
news:cna8vm$gt6$1@news.onet.pl...
> Użytkownik "jaszczur" <j...@a...at.reply-to.invalid> napisał w
> > Mam przed soba taki oto chleb: "Chleb Graham", ponizej dopisek: "Bez
> konserwantow i polepszaczy" Sklad: maka pszenna, drozdze, woda, sol, maka
> graham, kwas chlebowy. Nie jestem ekspertem jesli o zywienie chodzi, ale
> wydaje mi sie, ze ten chleb nie jest calkowicie OK. Jakie jest Wasze
zdanie?
Oczyszczona mąka pszenna to to samo, co w białym pieczywie... Trudno Ci
będzie znaleźć porządny razowy chleb... Chyba, że sam się nauczysz, to nie
trudne :)
Pozdrawiam, Agata
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2004-11-16 06:27:05
Temat: Re: [pyt] Jak zwalic sadlo2004-11-15,
jaszczur <j...@a...at.reply-to.invalid>:
>> codziennie rano zafunduje sobie z 30 min cwiczen (przysiady, brzuszki,
> Po 30 minutach to dopiero zaczynasz spalać tłuszcze.
Obawiam się, że podczas ćwiczeń anaerobowych dość kiepsko spalana jest
tkanka tłuszczowa, nawet jeżeli ćwiczymy i dwie godziny.
--
Mariusz.
== e-mail: m...@t...com.pl ==== http://tank.polsat.com.pl/~nova/ ==
== 2:482/5...@f...org == gpg: 46e57e6c07c1e2d67d92 17477014d50bb2cdf245 ==
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
14. Data: 2004-11-16 16:33:02
Temat: Re: [pyt] Jak zwalic sadloUżytkownik "Gusiek" <a...@W...onet.pl> napisał w wiadomości
news:cnafes$rki$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Oczyszczona mąka pszenna to to samo, co w białym pieczywie... Trudno Ci
> będzie znaleźć porządny razowy chleb... Chyba, że sam się nauczysz, to nie
> trudne :)
Dzisiaj kupilem taki chleb razowy, ktorego sklad to: maka zytnia, drozdze,
sol.
Na szczescie nie szugalem dlugo. Bedzie odpowiedni, czy szukac dalej? :-)
> Pozdrawiam, Agata
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
15. Data: 2004-11-16 23:59:55
Temat: Re: [pyt] Jak zwalic sadlo
Użytkownik "Maniek" <m_maslak[USUN.TO]@op.pl> napisał w wiadomości
news:cnda0n$nbh$1@news.onet.pl...
> Użytkownik "Gusiek" <a...@W...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:cnafes$rki$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
>
> > Oczyszczona mąka pszenna to to samo, co w białym pieczywie... Trudno Ci
> > będzie znaleźć porządny razowy chleb... Chyba, że sam się nauczysz, to
nie
> > trudne :)
>
> Dzisiaj kupilem taki chleb razowy, ktorego sklad to: maka zytnia, drozdze,
> sol.
> Na szczescie nie szugalem dlugo. Bedzie odpowiedni, czy szukac dalej? :-)
A czy ta mąka żytnia jest razowa? Bo ja już mętlik mam lekki... ;)
Ale wygląda nieźle :)
Najważniejsze, żeby nie był słodzony cukrem, barwiny karmelem i nie miał
maki pszennej w składzie :)
Pozdrawiam, Agata
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
16. Data: 2004-11-17 09:16:12
Temat: Re: [pyt] Jak zwalic sadlo>
> i nie miał maki pszennej w składzie :)
>
Widzę, że się uśmiechasz na końcu, ale co, nawet półżartem masz przeciwko
mące pszennej??
Pozdrówka - Agnieszka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
17. Data: 2004-11-17 10:12:29
Temat: Re: [pyt] Jak zwalic sadlo
Użytkownik "batory" <b...@p...wywaltoonet.pl> napisał w wiadomości
news:cnf4u9$frh$1@atlantis.news.tpi.pl...
> >
> > i nie miał maki pszennej w składzie :)
> >
> Widzę, że się uśmiechasz na końcu, ale co, nawet półżartem masz przeciwko
> mące pszennej??
Nic nie mam, ale do diety nie pasuje :) Oczywiście biała - oczyszczona. Bo
typ 2000 sama używam i bardzo sobie chwalę :)
Pozdrawiam, Agata
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
18. Data: 2004-11-18 18:34:21
Temat: Re: [pyt] Jak zwalic sadloChcialbym sie jeszcze Was zapytac o ser, ktory nota bene bardzo lubie. Czy
jest dozwolony i w jakich ilosciach? Ktore rodz. polecacie?
Pozdrawiam,
Mariusz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
19. Data: 2004-11-19 12:38:30
Temat: Re: [pyt] Jak zwalic sadlo
Użytkownik "Maniek" <m_maslak[USUN.TO]@op.pl> napisał w wiadomości
news:cnips2$e5c$1@news.onet.pl...
> Chcialbym sie jeszcze Was zapytac o ser, ktory nota bene bardzo lubie. Czy
> jest dozwolony i w jakich ilosciach? Ktore rodz. polecacie?
To zależy, jaki sposób dietetyzowania się wybierzesz... Na Montignacu
wszystkie sery dozwolone poza tłustym twarogiem... Tylko nie można ich
mieszać z węglowodanami o indeksie glikemicznym powyżej 30...
Pozdrawiam, Agata
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
20. Data: 2004-11-19 12:40:44
Temat: Re: [pyt] Jak zwalic sadloNie żebym była monotematyczna, albo chciała Cię namawiać jakoś
specjalnie..., ale w ramach wyrabiania sobie zdania możesz zajrzeć:
http://forum.montignac.com.pl/index.php
Do działu dieta Zuzla i FAQ :)
Pozdrawiam, Agata
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |