« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-11-14 16:38:52
Temat: Re: pytanie o nalesniki z twarogiem
Użytkownik "Basia" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:ar05n8$fm1$1@news2.tpi.pl...
> Chcialam mianowicie zapytac czy tobiliscie nalesniki z twarogiem odsmazane
> na patelni?
>
Do sera dodaje cukier waniliowy, zoltka (na 80 dkg 2 zoltka - ale to jak
kto woli), cukier zwykly, troche smietany ale takiej jak do zabielania zup
(czasem mleka), zeby rozrzedzic ser. mozna dodac rodzynki, czemu nie.
Podsmazam zawsze na masle, bo dzieki niemy nalesniki sa fajnie chrupiace, i
maslo jakby nie bylo, nadaje im odpowiedni smak.
Marta
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |