| « poprzedni wątek | następny wątek » |
51. Data: 2004-12-29 11:31:30
Temat: Re: rukola - uzupełniająco
> Rukola jest doskonala rowniez szybko podsmazona na patelni na dobrej
> oliwie, lub jako nadzienie do pierogow (z domieszka bialego sera), lub
> jako warzywo w lazagne, lub zupa krem z rukoli jest upajajaca.
>
> Magdalena Bassett
O, to mi sie podoba. Jadlam z wedlina , pomidorami a teraz wiem, do
czego jeszcze pasuje . Dzieki !!!!!
A wczoraj wlasnie bylam na dzialce . Przynioslam rukole / sama mi sie
rozsiewa i zawsze gdzies tam znajde /, szpinak, natke pietruszki i kopru
wloskiego, no i troche blota na butach. Jarmuz zostawilam, bo po
swiatecznym bigosie nie mam ochoty na kapustne a tak szczerze, to nigdy
tego nie jadlam i nie wiem , jak to sie je .
pozdrawiam, Barbara
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
52. Data: 2004-12-29 13:41:21
Temat: Re: rukola - uzupelniajacoBarbara Miącz wrote:
> Jarmuz zostawilam, bo po
> swiatecznym bigosie nie mam ochoty na kapustne a tak szczerze, to nigdy
> tego nie jadlam i nie wiem , jak to sie je .
Oczywiście z bedłkami, że zacytuję Gałczyńskiego:
"Jak jarmużu bedłki, tak cudu pragnie lud"
:-)
Pozdrowienia,
Michał
--
Michal Misiurewicz
m...@m...iupui.edu
http://www.math.iupui.edu/~mmisiure
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
53. Data: 2004-12-29 23:52:04
Temat: Re: rukola - uzupełniająco
>>ze nie potrzeba juz
>>pieprzyc
>>:)
> to ostatnie zawsze trzeba :)))
>
> pzdr smakowicie Kuleczka :)
Nie przy LUUUDZIACH !
P.S. a Lobelia cardinalis to moze nie ukradli a za........li
zgodnie z idea " kazdemu wg potrzeb " ?
Barbara
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
54. Data: 2005-01-01 10:41:10
Temat: Re: rukola - uzupełniająco
> hehe, az tak wielu masz w KF
> ze tylko czytujesz kilku
> ?????
> z usmiechami i pozdrowieniami
> _hehehe
KF jest pusty. Darmozjadów wywalam na bruk.
Pozdrawia od razu boletus
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |