« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-11-06 06:31:56
Temat: serKochani!
Czy ktos sie moze orientuje, czy mozna mrozic ser?
Ela
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-11-06 06:34:52
Temat: Re: serŻółty można - ja mroże i jest OK. Biały też raz zamroziłam. Dał się zjeść.
----- Original Message -----
From: Ela <e...@b...com.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Monday, November 06, 2000 6:31 AM
Subject: ser
> Kochani!
>
> Czy ktos sie moze orientuje, czy mozna mrozic ser?
> Ela
>
>
--
Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-11-06 07:00:10
Temat: Re: serDzieki za szybka odpowiedz
Ela
Anna Pawłowska-Pojawa <A...@p...com.pl> wrote in message
news:015701c047c4$3c03d4a0$d4dd75c3@pap.com.pl...
> Żółty można - ja mroże i jest OK. Biały też raz zamroziłam. Dał się zjeść.
> ----- Original Message -----
> From: Ela <e...@b...com.pl>
> To: <p...@n...pl>
> Sent: Monday, November 06, 2000 6:31 AM
> Subject: ser
>
>
> > Kochani!
> >
> > Czy ktos sie moze orientuje, czy mozna mrozic ser?
> > Ela
> >
> >
>
> --
> Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
> http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-11-06 07:23:47
Temat: Odp: ser
Użytkownik Ela w wiadomości do grup dyskusyjnych napisał:
[...]
tez mroze, ale wczesniej kroje na plasterki :-)
Pozdr
Moncia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-11-06 20:18:35
Temat: Re: serja nie mroże białego bo po rozmrożeniu jest strasznie wodnisty. I osobiscie
uważam że jest do bani.
pozdr
Popi
Użytkownik "Ela" <e...@b...com.pl> napisał w wiadomości
news:3a064fa6$1@news.vogel.pl...
> Kochani!
>
> Czy ktos sie moze orientuje, czy mozna mrozic ser?
> Ela
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-11-06 20:54:17
Temat: Re: serAt 09:18 PM 11/6/00 +0100, you wrote:
>ja nie mroże białego bo po rozmrożeniu jest strasznie wodnisty. I osobiscie
>uważam że jest do bani.
>
>pozdr
>
>Popi
a ja mrozilam bialy serek (taki zapakowany prozniowo w folie) i pozniej
zroblam z niego sernik. I byl swietny.
takoz taki twarozek z bialego sera, smietany,rzodkiewki i innych smieci,
wyszedl pieknie. Moze zalezy od gatunku sera?
Ja nie mialam wielkiego wyboru wedle mrozenia, jesli chcialam miec sernik
na swieta, do polskiego sklepu z dobrym serkiem troche mam daleko;-))
A co do zoltego, to rzeczywiscie zalezy od garunku, niektore robia sie
strasznie kruche po rozmrozeniu, i nadaja sie tylko do zapiekania\
Agnieszka
--
Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-11-07 10:43:44
Temat: Re: ser
Ela wrote:
>
> Kochani!
>
> Czy ktos sie moze orientuje, czy mozna mrozic ser?
Jeśli chcesz go utrzeć to nawet trzeba - trze się dużo wygodniej (tylko
paluchi marzną)
sadyl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-11-07 18:49:28
Temat: Re: serpisalem o zwyklym bialym serze nie pakowanym prozniowo tylko kupionym w
supermarkecie na wage (taki zamrozony jest do niczego)
Popi
Uzytkownik "Agnieszka Szalewska-Palasz" <s...@b...nih.gov> napisal w
wiadomosci news:4.2.0.58.20001106154229.01cfe100@NIHEXCHANGE4.n
ih.gov...
> At 09:18 PM 11/6/00 +0100, you wrote:
> >ja nie mroże białego bo po rozmrożeniu jest strasznie wodnisty. I
osobiscie
> >uważam że jest do bani.
> >
> >pozdr
> >
> >Popi
>
> a ja mrozilam bialy serek (taki zapakowany prozniowo w folie) i pozniej
> zroblam z niego sernik. I byl swietny.
> takoz taki twarozek z bialego sera, smietany,rzodkiewki i innych smieci,
> wyszedl pieknie. Moze zalezy od gatunku sera?
> Ja nie mialam wielkiego wyboru wedle mrozenia, jesli chcialam miec sernik
> na swieta, do polskiego sklepu z dobrym serkiem troche mam daleko;-))
>
> A co do zoltego, to rzeczywiscie zalezy od garunku, niektore robia sie
> strasznie kruche po rozmrozeniu, i nadaja sie tylko do zapiekania\
>
> Agnieszka
> --
> Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
> http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |