« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-11-10 22:00:44
Temat: śledzie w sosie śmietanowymwitam,
czy to co mozna kupić w supermarketach robi się tak :
http://kuchnia.gery.pl/kuch.php?przepis=1388 ?
w wersji bez kaparów raczej. i czy nie dodaje się tam octu ?
pozdrawiam
j.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-11-11 00:45:36
Temat: Re: śledzie w sosie śmietanowymDans la news:bop24m$bot$1@nemesis.news.tpi.pl,
jerzyk <jerzy_malkowski@bez_tego.poczta.onet.pl> a écrit:
> witam,
> czy to co mozna kupić w supermarketach robi się tak :
> http://kuchnia.gery.pl/kuch.php?przepis=1388 ?
To maja byc platy sledziowe niesolone (np. matjasy)
>
> w wersji bez kaparów raczej. i czy nie dodaje się tam octu ?
Kapary sa tylko dodatkiem smakowym, wiec nieobowiazkowe. Natomiast
jezeli chodzi o lekkie zakwaszanie to masz do wyboru :
*albo* ocet
*albo* cytryna
Ewcia
--
Niesz !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-11-11 11:19:53
Temat: Re: śledzie w sosie śmietanowymo ja tez chetnie zrobie,
a filety sledziowe to matiasy?
zawsze sie gubie z tymi sledziami :o))
Buziaki
DosiaJM i Newton
gg:13513
Użytkownik "jerzyk" <jerzy_malkowski@bez_tego.poczta.onet.pl> napisał w
wiadomości news:bop24m$bot$1@nemesis.news.tpi.pl...
> witam,
> czy to co mozna kupić w supermarketach robi się tak :
> http://kuchnia.gery.pl/kuch.php?przepis=1388 ?
>
> w wersji bez kaparów raczej. i czy nie dodaje się tam octu ?
>
>
> pozdrawiam
> j.
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |