| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-09-20 14:34:44
Temat: tatarA jakby tak zrobic tatara z indyka? :o)
OlekM
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-09-20 14:39:29
Temat: Re: tatar
Aleksander Masłowski wrote:
>
> A jakby tak zrobic tatara z indyka? :o)
>
> OlekM
a dlaczego nie? zrobilam, zjadlam i zyje :)
ale do poledwicy sie nie umywa
pzdr
agi
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-20 16:01:36
Temat: Re: tatar
"fghfgh" <a...@p...onet.pl> wrote in message
news:3BA9FFA1.D552D81D@poczta.onet.pl...
>
>
> Aleksander Masłowski wrote:
> >
> > A jakby tak zrobic tatara z indyka? :o)
> >
> > OlekM
>
> a dlaczego nie? zrobilam, zjadlam i zyje :)
> ale do poledwicy sie nie umywa
> pzdr
> agi
No to zrobie sobie, w sobote i napisze,
jak bylo :o)
pozdrowienia
olekM
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-20 16:37:31
Temat: Odp: tatar
Użytkownik fghfgh <a...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@p...onet.pl...
>
>
> Aleksander Masłowski wrote:
> >
> > A jakby tak zrobic tatara z indyka? :o)
Albo z lososia wedzonego (plastry) plus reszta dodatkow tak samo - podobno
znakomite!!!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-20 17:22:30
Temat: Re: tatar> Albo z lososia wedzonego (plastry) plus reszta dodatkow tak samo - podobno
> znakomite!!!
> Można też z łososia, ten się umywa. :-)))
> pozdr.Alex
Mniammmmmmmmm :o)
zrobie takiego tez!!!
cos mi mowilo, ze tak tez mozna...
olekM
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-20 17:57:36
Temat: Odp: tatar
Użytkownik Aleksander Masłowski <o...@b...pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:9ocuq8$478$...@o...ict.pwr.wroc.pl...
z lososia jest super, ale powiedz mi, co dodasz poza lososiem - skladniki!!!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-20 18:08:47
Temat: Re: tatarWitam
Zrobiles mi smaka tym tatarem.
Boze jak ja lubie tatar, gorzej ze tylko zrobiony przez siebie:-((((
Pozdrawiam
sebastian
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-20 18:09:59
Temat: Re: tatar
Użytkownik "Aleksander Masłowski" <o...@b...pl> napisał w
wiadomości news:9od3t6$bda$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl...
>
> "fghfgh" <a...@p...onet.pl> wrote in message
> news:3BA9FFA1.D552D81D@poczta.onet.pl...
> >
> >
> > Aleksander Masłowski wrote:
> > >
> > > A jakby tak zrobic tatara z indyka? :o)
> > >
> > > OlekM
> >
> > a dlaczego nie? zrobilam, zjadlam i zyje :)
> > ale do poledwicy sie nie umywa
> > pzdr
> > agi
>
> No to zrobie sobie, w sobote i napisze,
> jak bylo :o)
>
> pozdrowienia
>
> olekM
>
Można też z łososia, ten się umywa. :-)))
pozdr.Alex
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-20 18:20:45
Temat: Re: tatar>
> z lososia jest super, ale powiedz mi, co dodasz poza lososiem - skladniki!!!
>
>
Zoltko z przepiorczego jaja albo od japonskiej kury, szczypiorek , deczko
cebulki super drobno posiekanej.
A tak przy okazji to dobrze jest podwedzic lososia nad herbata jasminowa....
palce lizec...
Art(Gruby)
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-21 05:21:51
Temat: Re: tatar
Użytkownik <j...@p...net> napisał w wiadomości
news:36eb.00000006.3baa337d@newsgate.onet.pl...
: Zoltko z przepiorczego jaja albo od japonskiej kury, szczypiorek , deczko
: cebulki super drobno posiekanej.
: A tak przy okazji to dobrze jest podwedzic lososia nad herbata jasminowa....
: palce lizec...
: Art(Gruby)
No i ogorki! Koniecznie! drobniutko posiekane i olej (dobry) do smaku. A do tego
chlebek z maselkiem! Ach, ach, ach! ;o))
pozdr. Wilma
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |