Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia tatar

Grupy

Szukaj w grupach

 

tatar

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-09-20 14:34:44

Temat: tatar
Od: Aleksander Masłowski <o...@b...pl> szukaj wiadomości tego autora

A jakby tak zrobic tatara z indyka? :o)

OlekM

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-09-20 14:39:29

Temat: Re: tatar
Od: fghfgh <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora



Aleksander Masłowski wrote:
>
> A jakby tak zrobic tatara z indyka? :o)
>
> OlekM

a dlaczego nie? zrobilam, zjadlam i zyje :)
ale do poledwicy sie nie umywa
pzdr
agi

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-20 16:01:36

Temat: Re: tatar
Od: Aleksander Masłowski <o...@b...pl> szukaj wiadomości tego autora


"fghfgh" <a...@p...onet.pl> wrote in message
news:3BA9FFA1.D552D81D@poczta.onet.pl...
>
>
> Aleksander Masłowski wrote:
> >
> > A jakby tak zrobic tatara z indyka? :o)
> >
> > OlekM
>
> a dlaczego nie? zrobilam, zjadlam i zyje :)
> ale do poledwicy sie nie umywa
> pzdr
> agi

No to zrobie sobie, w sobote i napisze,
jak bylo :o)

pozdrowienia

olekM

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-20 16:37:31

Temat: Odp: tatar
Od: "Katarzyna T. Nowak" <k...@p...wp.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik fghfgh <a...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@p...onet.pl...
>
>
> Aleksander Masłowski wrote:
> >
> > A jakby tak zrobic tatara z indyka? :o)
Albo z lososia wedzonego (plastry) plus reszta dodatkow tak samo - podobno
znakomite!!!


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-20 17:22:30

Temat: Re: tatar
Od: Aleksander Masłowski <o...@b...pl> szukaj wiadomości tego autora

> Albo z lososia wedzonego (plastry) plus reszta dodatkow tak samo - podobno
> znakomite!!!


> Można też z łososia, ten się umywa. :-)))
> pozdr.Alex

Mniammmmmmmmm :o)
zrobie takiego tez!!!

cos mi mowilo, ze tak tez mozna...

olekM


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-20 17:57:36

Temat: Odp: tatar
Od: "Katarzyna T. Nowak" <k...@p...wp.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik Aleksander Masłowski <o...@b...pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:9ocuq8$478$...@o...ict.pwr.wroc.pl...

z lososia jest super, ale powiedz mi, co dodasz poza lososiem - skladniki!!!


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-20 18:08:47

Temat: Re: tatar
Od: "redakcja" <r...@l...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam
Zrobiles mi smaka tym tatarem.
Boze jak ja lubie tatar, gorzej ze tylko zrobiony przez siebie:-((((
Pozdrawiam
sebastian


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-20 18:09:59

Temat: Re: tatar
Od: Aleksander Kłosiewicz <s...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Aleksander Masłowski" <o...@b...pl> napisał w
wiadomości news:9od3t6$bda$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl...
>
> "fghfgh" <a...@p...onet.pl> wrote in message
> news:3BA9FFA1.D552D81D@poczta.onet.pl...
> >
> >
> > Aleksander Masłowski wrote:
> > >
> > > A jakby tak zrobic tatara z indyka? :o)
> > >
> > > OlekM
> >
> > a dlaczego nie? zrobilam, zjadlam i zyje :)
> > ale do poledwicy sie nie umywa
> > pzdr
> > agi
>
> No to zrobie sobie, w sobote i napisze,
> jak bylo :o)
>
> pozdrowienia
>
> olekM
>
Można też z łososia, ten się umywa. :-)))
pozdr.Alex


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-20 18:20:45

Temat: Re: tatar
Od: <j...@p...net> szukaj wiadomości tego autora

>
> z lososia jest super, ale powiedz mi, co dodasz poza lososiem - skladniki!!!
>
>
Zoltko z przepiorczego jaja albo od japonskiej kury, szczypiorek , deczko
cebulki super drobno posiekanej.
A tak przy okazji to dobrze jest podwedzic lososia nad herbata jasminowa....
palce lizec...
Art(Gruby)

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-09-21 05:21:51

Temat: Re: tatar
Od: "{Wilma}" <w...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik <j...@p...net> napisał w wiadomości
news:36eb.00000006.3baa337d@newsgate.onet.pl...
: Zoltko z przepiorczego jaja albo od japonskiej kury, szczypiorek , deczko
: cebulki super drobno posiekanej.
: A tak przy okazji to dobrze jest podwedzic lososia nad herbata jasminowa....
: palce lizec...
: Art(Gruby)

No i ogorki! Koniecznie! drobniutko posiekane i olej (dobry) do smaku. A do tego
chlebek z maselkiem! Ach, ach, ach! ;o))

pozdr. Wilma

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ] . 2


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

pyszny rosołek... ;-))
będziecie mnie bic-avocado
zupa pomidorowa
Prosze o sugestie :)
wrzesien i papryka faszerowana

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »