« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-12-09 17:33:06
Temat: tunczyk, losos - bez smazeniahej,
chce tym razem na swieta zaserwowac surowa rybe, marynowana w zalewie.
podpowiedzcie jakies sprawdzone przepisy na zalewe do tych tlustych ryb i
jak dlugo powinny w niej stac przed zjedzeniem? :)
--
Pozdrawiam,
Marek
Po czym eskimosi poznają że jest duży mróz?
Psy im na zakrętach pękają...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-12-09 17:43:04
Temat: Re: tunczyk, losos - bez smazeniaDnia 2006-12-09 18:33:06 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach
przyrody grupowicz *Marek* skreślił te oto słowa:
> hej,
> chce tym razem na swieta zaserwowac surowa rybe, marynowana w zalewie.
> podpowiedzcie jakies sprawdzone przepisy na zalewe do tych tlustych ryb i
> jak dlugo powinny w niej stac przed zjedzeniem? :)
Gravlax. Dwa tygodnie temu był podawany przepis i na łososia i na sos.
Łosoś potrzebuje trzech dni.
--
Lia GG 1516512 ICQ 166035154 JID i...@j...org
It's life's illusions I recall. I really don't know life at all.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-12-10 01:45:49
Temat: Re: tunczyk, losos - bez smazeniaCześć Lia
Sat, 9 Dec 2006 18:43:04 +0100 napisałaś:
> Gravlax
dziekuje, znalazlem. dawno temu byl tu jeszcze przepis z nad polskiego
morza, ale mi sie zawieruszyl.
--
Pozdrawiam,
Marek
Sklerozy nie można wyleczyć. Ale można o niej zapomnieć.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |