Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Risotto

Grupy

Szukaj w grupach

 

Risotto

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 11


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2008-03-12 19:09:08

Temat: Re: Risotto
Od: akata <m...@v...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Tue, 11 Mar 2008 09:20:37 +0100, Alek napisał(a):

> Mam pytanie technologiczne: po podsmażeniu ryżu, gdy zaczyna się
> dolewanie bulionu, dalsze duszenie odbywa się pod przykryciem czy bez?

Bez. Mieszasz cały czas, kontrolując ilość płynu, dolewając w razie
potrzeby. Pod przykryciem zrobi się klucha, często trudna do zeskrobania
z dna.

--
APZ otpowiedzią na prawdę.

APZ alternatywą dla zubożenia znaczenia znaków diakrytycznych. ! Ö !

Your barrel is your castle.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Salatka z Kurczaka Gyros
Kidnaperzy - oddajcie mi dziecko
ciasto z mąki kasztanowej?
mąka lub mieszanki do wypieku chleba - gdzie?
Kalmary w panierce - sos

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »