Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Salceson

Grupy

Szukaj w grupach

 

Salceson

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 4


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2007-03-04 14:04:40

Temat: Salceson
Od: "Tomek" <k...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

Podobno jak robią salceson to nie wyjmuja tego żołtego z ucha i dlatego salceson
jest gorzki. Tomek

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2007-03-04 14:12:52

Temat: Re: Salceson
Od: "JaMyszka" <f...@g...com> szukaj wiadomości tego autora

On 4 Mar, 15:04, "Tomek" wrote:
> Podobno jak robią salceson to nie wyjmuja tego żołtego z ucha i dlatego salceson
> jest gorzki. Tomek

Aż na Twój profil spojrzałam, bo zapachniało mi to prowokacją;-)
Jak to sobie wyobrażasz? Przecież parzą całą świnię! Jeśli zdejmowany
jest naskórek, to i wszystko co na nim jest - również!

--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html ; http://ortografia.pl/
Bezpieczny wolontariat (Nobel?): http://www.fah.pooh.priv.pl/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2007-03-04 14:58:06

Temat: Re: Salceson
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"JaMyszka" <f...@g...com> wrote in message
news:1173017572.186766.61820@30g2000cwc.googlegroups
.com...
On 4 Mar, 15:04, "Tomek" wrote:
> Podobno jak robią salceson to nie wyjmuja tego żołtego z ucha i dlatego
salceson
> jest gorzki. Tomek

Aż na Twój profil spojrzałam, bo zapachniało mi to prowokacją;-)
Jak to sobie wyobrażasz? Przecież parzą całą świnię! Jeśli zdejmowany
jest naskórek, to i wszystko co na nim jest - również!

To jest małe piwo - odcina się odbyt i srom wokół i podwiązuje się, aby
zawartość podczas wybebeszania nie wyciekła na mięso. Wtedy ciśnienie z
jelit na płuca powoduje przegwizd także uszu, jak z 45'...


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2007-03-04 15:11:21

Temat: Re: Salceson
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"Tomek" <k...@o...pl> wrote in message
news:7249.0000007b.45ead1f8@newsgate.onet.pl...
> Podobno jak robią salceson to nie wyjmuja tego żołtego z ucha i dlatego
salceson
> jest gorzki. Tomek

Robiony jest z parchacza - dlatego druga i używana nazwa to FIUTESON...


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Czipsy
He..he
OBIAD
patelnie AMT
ryby ,

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »