| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2007-03-04 14:04:40
Temat: SalcesonPodobno jak robią salceson to nie wyjmuja tego żołtego z ucha i dlatego salceson
jest gorzki. Tomek
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2007-03-04 14:12:52
Temat: Re: SalcesonOn 4 Mar, 15:04, "Tomek" wrote:
> Podobno jak robią salceson to nie wyjmuja tego żołtego z ucha i dlatego salceson
> jest gorzki. Tomek
Aż na Twój profil spojrzałam, bo zapachniało mi to prowokacją;-)
Jak to sobie wyobrażasz? Przecież parzą całą świnię! Jeśli zdejmowany
jest naskórek, to i wszystko co na nim jest - również!
--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html ; http://ortografia.pl/
Bezpieczny wolontariat (Nobel?): http://www.fah.pooh.priv.pl/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2007-03-04 14:58:06
Temat: Re: Salceson
"JaMyszka" <f...@g...com> wrote in message
news:1173017572.186766.61820@30g2000cwc.googlegroups
.com...
On 4 Mar, 15:04, "Tomek" wrote:
> Podobno jak robią salceson to nie wyjmuja tego żołtego z ucha i dlatego
salceson
> jest gorzki. Tomek
Aż na Twój profil spojrzałam, bo zapachniało mi to prowokacją;-)
Jak to sobie wyobrażasz? Przecież parzą całą świnię! Jeśli zdejmowany
jest naskórek, to i wszystko co na nim jest - również!
To jest małe piwo - odcina się odbyt i srom wokół i podwiązuje się, aby
zawartość podczas wybebeszania nie wyciekła na mięso. Wtedy ciśnienie z
jelit na płuca powoduje przegwizd także uszu, jak z 45'...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2007-03-04 15:11:21
Temat: Re: Salceson
"Tomek" <k...@o...pl> wrote in message
news:7249.0000007b.45ead1f8@newsgate.onet.pl...
> Podobno jak robią salceson to nie wyjmuja tego żołtego z ucha i dlatego
salceson
> jest gorzki. Tomek
Robiony jest z parchacza - dlatego druga i używana nazwa to FIUTESON...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |