| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-03-05 09:09:20
Temat: SarninaTrochę nie na czsie,ale tak przszłościowo(dzisiaj będzie śledź i kartofle w
mundurkach):Prośba jest taka: Dziecko ma dostać kawałek sarniny i pyta mnie co
nietrudnego można z tego zrobić, jakich błędów uniknąć itp a ja już nie
pamiętam jak to się w domu robiło.
Proszę o rady, porady,sugestie i przepisy pozdrówka
Michał
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-03-05 11:14:32
Temat: Re: Sarnina
: Dziecko ma dostać kawałek sarniny i pyta mnie co
> nietrudnego można z tego zrobić,
Moje dzieci jedzą sarninę....gotowaną. Długo gotowaną w towarzystwie kulek
pieprzu, ziela angielskiego, liści laurowych i soli.
Sarnina ma tak interesujący smak, że ugotowana "bez bajerów" jest niezwykle
smaczna. Dobry jes też gulasz bez nadmiernej ilości udziwnień.
To tak dla dzieci, które często mają dość konserwatywne gusta kulinarne i
nie lubia np. nadmiaru ziół i skomplikowanych przepisów.
o.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |