| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-02-23 21:03:31
Temat: Seler naciowyWitam
Agnieszka Grochowska pisze, ze jest ostatnio uzalezniona od seleru
naciowego. Jadlam kilka dan z selerem w Grecji, ale jako ze greczynka, ktora
nas czestowala tymi specjalami mowila w jezykach obcych dla mnie, moje zas
byle nieznanie dla jej nie moglam zdobyc przepisow na te dania. Jadlam zupe
z selerem naciowym, jakies pieczone ciasto (chyba pita) z nadzieniem
serowo-selerowym. Seler jest rzeczywiscie pyszny, a je nie wiem jak sie do
niego zabrac. Dawniej pomijalam przepisy w ktorych wystepowal, bo wydalalo
mi sie ze bedzie niesmaczny (wstyd jak malo znamy niektore warzywa), teraz
ich goraczkowo poszukuje. CZy moge prosic o troche informacji i przepisow na
ten temat?
Pozdrawiam
Marzena
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |