Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Sos maltański -Odpowiedz

Grupy

Szukaj w grupach

 

Sos maltański -Odpowiedz

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-01-18 14:41:39

Temat: Sos maltański -Odpowiedz
Od: p...@n...chok.kielce.pl (Robert Piotrowicz) szukaj wiadomości tego autora

Gdzieś wygrzebalem taki przepis na sos
Maltański
250 g majonezu,
pomarańcza,
Pomarańczę umyć szczoteczką, sparzyć, osuszyć, przekroić w poprzek, wycisnąć sok.
Skórkę oczyścić, pokroić na wąskie paseczki. Sok wymieszać z majonezem, przybrać
paseczkami skórki pomarańczowej. Podawać do owoców morza, ryb, potraw z delikatnych
mięs i drobiu na zimno.


--
Newsy przez www ? Sprawdz http://www.newsgate.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

krem ze szparagów
Panska skorka
zupa rybna
Przepis na pieczone kasztany?
Proponuje KONKURS !!!

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »