Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Sylwester

Grupy

Szukaj w grupach

 

Sylwester

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-12-30 18:41:39

Temat: Sylwester
Od: "Simon Templer" <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam

Zostaję w domku na sylwka z żonką i chcielibyśmy coś przekąsić - coś
lekkiego

Co poradzicie
(bigos odpada - chociaż lubimy)

Ma pasować do intymnego nastroju

Pozdrawiam

Simon


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-12-30 18:47:34

Temat: Re: Sylwester
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>
>Zostaję w domku na sylwka z żonką i chcielibyśmy coś przekąsić - coś
>lekkiego
>
>Co poradzicie
>(bigos odpada - chociaż lubimy)
>
>Ma pasować do intymnego nastroju
>
>Pozdrawiam
>
>Simon
>
czekolada (i pedzelek) i szampan powinny Wam wystarczyc ;))

TRys
K.T. - starannie opakowana


-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-12-30 19:10:57

Temat: Re: Sylwester
Od: "Simon Templer" <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

oj bedzie ale cos jeszcze zebysmy nie byli glodni bo jak w brzuch burczy to
nic sie nie udaje

Simon
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:b5511v8bstnihnakesmjpmcjvhut295if6@4ax.com...
>
> >
> >Zostaję w domku na sylwka z żonką i chcielibyśmy coś przekąsić - coś
> >lekkiego
> >
> >Co poradzicie
> >(bigos odpada - chociaż lubimy)
> >
> >Ma pasować do intymnego nastroju
> >
> >Pozdrawiam
> >
> >Simon
> >
> czekolada (i pedzelek) i szampan powinny Wam wystarczyc ;))
>
> TRys
> K.T. - starannie opakowana
>
>
> -----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News
==----------
> http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
> -----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers
=-----


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-12-30 19:55:41

Temat: Re: Sylwester
Od: Piotr Zawadzki <p...@f...pl> szukaj wiadomości tego autora

Simon TemplerMon, 30 Dec 2002 20:10:57 +0100 <auq5nu$7g4$1@news.tpi.pl> wrote:

> oj bedzie ale cos jeszcze zebysmy nie byli glodni bo jak w brzuch burczy to
> nic sie nie udaje

Z drugiej strony kiedy czowiek jest przejedzony, to też niewiele się
udaje. Polecam zatem... pierwsze co mi przychodzi do głowy... gofry. Z
dżemem, ponieważ jest słodki i dobrze pasuje do szampana. I z bitą
śmietaną. Bo bita śmietana pasuje także do innych rzeczy.

Z poważaniem
PZ

--
Śmiech jest silniejszy niż dobre maniery

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-12-30 20:47:53

Temat: Re: Sylwester
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Mon, 30 Dec 2002 20:55:41 +0100, Piotr Zawadzki <p...@f...pl>
wrote:

>Simon TemplerMon, 30 Dec 2002 20:10:57 +0100 <auq5nu$7g4$1@news.tpi.pl> wrote:
>
>> oj bedzie ale cos jeszcze zebysmy nie byli glodni bo jak w brzuch burczy to
>> nic sie nie udaje
>
>Z drugiej strony kiedy czowiek jest przejedzony, to te? niewiele si?
>udaje. Polecam zatem... pierwsze co mi przychodzi do g?owy... gofry. Z
>d?emem, poniewa? jest s?odki i dobrze pasuje do szampana. I z bit?
>?mietan?. Bo bita ?mietana pasuje tak?e do innych rzeczy.
>
>Z powa?aniem
>PZ


no to ja, zeby porzeciwwazyc slodycz proponuje pogryzanie roznych
rzeczy z dipami a potem druga u nas stala rzecz - te male
szaszlyczki , np kurze, w marynacie. co do dipow - moje wszystkie
wlasciwie sa na bazie fromage frais. moze jeszcze byc jakas salsa
i guacomole. ktos gdzie indziej zapronowal fondue.....tez dobre,
oj dobre (a ja dalej wspominam Paryz...)

Trys
K.T. - starannie opakowana


-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Jak upiec kaczkę
imbir
jak sklarowac wywar?
Klopsiki szwedzkie
ile to jest "filizanka"??

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »