« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-04-22 17:09:28
Temat: Technika robienia drozdzowego w robocie
Od kiedy mam urzadzenie prawie inteligentne - wszystko w nim
robie. I mam pytanie odnosnie techniki wykorzystania do wyrabiania
drozdzowego. Nie starcza mi czasu na dodanie wszystkich
skladnikow, tak szybko idzie. Robic na mniejszych obrotach ( w
instrukcji stoi 6)?? A moze zmieszac te wszystkie zoltka z cukrem
zaczyny i tluszcz razem i to dodac za jednym zamachem? Czy to
komus wyszlo? Pytam, bo moze ktos juz tak eksperymentowal:-).
Musze tez przyznac, ze nigdy, chocbym nie wiem jak dlugowyrabiala,
nigdy ni takie fajne nie wychodzilo, to ciasto.
Pozdrawiam serdecznie - Cyganka
p.s.Nigdy nie przeczytam wszystkich postow:-(. Albo musze inaczej
ustawiac naglowki;-). Mam alfabetycznie i juz przy B lece do
kuchni zrobic znow drozdzowa babke (ewentualnie przy C i D).
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-04-25 15:47:58
Temat: Odp: Technika robienia drozdzowego w robocie
Użytkownik Cyganka <f...@o...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:aa1j9t$qfd$...@n...tpi.pl...
>
> Od kiedy mam urzadzenie prawie inteligentne - wszystko w nim
> robie. I mam pytanie odnosnie techniki wykorzystania do wyrabiania
> drozdzowego
na pizzę robię w robocie - wrzucam wszystko razem i mieszam - wychodzi pycha
ale słodkie - to najlepiej topione - też pycha
pozdrowienia
Klaudia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-04-27 07:57:08
Temat: Re: Technika robienia drozdzowego w robocie
Użytkownik "klio" <k...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> na pizzę robię w robocie - wrzucam wszystko razem i mieszam -
wychodzi pycha
> ale słodkie - to najlepiej topione - też pycha
Musze tak sprobowac, znow mi grudki sie zrobily;-(
--
Pozdrawiam serdecznie - Cyganka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |