« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-11-02 08:48:52
Temat: Temat troszke poboczny - gazeta.Mam zamiar zaprenumerowac jakis periodyk dotyczacy kuchni i ogolnie
pojetego gotowania - nie wybralem jeszcze dokladnej pozycji wiec jaie sa
wasze typy ???
Na pewno wezme to pod uwage.
--
Artur Nowacki
a...@l...home.pl
Dom GG: 9856
Praca GG 4624321
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-11-02 10:20:16
Temat: Re: Temat troszke poboczny - gazeta.Dnia 2004-11-02 09:48:52 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach
przyrody grupowicz *Artur Nowacki* skreślił te oto słowa:
> Mam zamiar zaprenumerowac jakis periodyk dotyczacy kuchni i ogolnie
> pojetego gotowania - nie wybralem jeszcze dokladnej pozycji wiec jaie sa
> wasze typy ???
>
> Na pewno wezme to pod uwage.
"Kuchnia" - kiedyś nie lubiłam, ale sie przekonałam. A dokładnie przekonały
mnie 3 ostatnie numery.
--
Lia GG 1516512 ICQ 166035154 JID i...@h...pl
O wszystkim decyduje środowisko. Dlatego anioły fruwające w niebie mają
piękne skrzydła, natomiast anioły chodzące po ziemi mają piękne nogi.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-02 11:16:06
Temat: Re: Temat troszke poboczny - gazeta.Użytkownik "Artur Nowacki" <a...@l...home.pl> napisał w wiadomości
news:6042e1ee6034c153ee5d17d36b2a9ecb@news.home.net.
pl...
> Mam zamiar zaprenumerowac jakis periodyk dotyczacy kuchni i ogolnie
> pojetego gotowania - nie wybralem jeszcze dokladnej pozycji wiec jaie sa
> wasze typy ???
Witam!
"Kuchnia" oczywiście :-)
Pozdrawiam!
Agnieszka, Puchatek i Malwinka :-)
--
____________________________
Radio - to cudowny wynalazek!
Jeden ruch ręki - i nic nie słychać.
J. Tuwim
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-02 19:57:26
Temat: Re: Temat troszke poboczny - gazeta.
Użytkownik "Artur Nowacki" <a...@l...home.pl> napisał w wiadomości
news:6042e1ee6034c153ee5d17d36b2a9ecb@news.home.net.
pl...
> Mam zamiar zaprenumerowac jakis periodyk dotyczacy kuchni i ogolnie
> pojetego gotowania - nie wybralem jeszcze dokladnej pozycji wiec jaie sa
> wasze typy ???
A ja od jakiegoś dłuższego czasu kupuję "Moje Gotowanie" i jak narazie
jestem zadowolona.
Pozdrowiam
Elen
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-02 20:32:18
Temat: Re: Temat troszke poboczny - gazeta.Użytkownik "Artur Nowacki" <a...@l...home.pl>
> Mam zamiar zaprenumerowac jakis periodyk dotyczacy kuchni i ogolnie
> pojetego gotowania - nie wybralem jeszcze dokladnej pozycji wiec jaie
sa
> wasze typy ???
>
> Na pewno wezme to pod uwage.
Dokonaj wyboru sam w Empiku.
Czas spędzisz miło i będziesz bardziej zadowolony bo to będzie twoja
decyzja.
A masz już dobrą książkę kucharską? Przynajmniej jedną?
--
Pozdrawiam, Jerzy
---
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.788 / Virus Database: 533 - Release Date: 04-11-01
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-03 06:48:30
Temat: Re: Temat troszke poboczny - gazeta.
> Dokonaj wyboru sam w Empiku.
> Czas spędzisz miło i będziesz bardziej zadowolony bo to będzie twoja
> decyzja.
> A masz już dobrą książkę kucharską? Przynajmniej jedną?
Na chwilę obecną fizycznie nie posiadam książki kucharskiej. Jestem swiezo
po slubie i wszystko co mialem ja albo zona zostalo u naszych rodzicow. Ale
z drugiej strony nie jestem ignorantem, na pewno nie specjalista ale w
kuchni sie nie gubie.
Na grupie sie udzielam od bardzo dawna tylko nie wiem czy mozna to
udzielaniem sie nazwac - po prostu jak nie mam nic do powiedzenia do wole
posluchac madrzejszych od siebie. Ale mozna sprawdzic z kiedy pochodza moje
pierwsze posty na grupe - google prawde Ci powie.
Pozdrawiam wszystkich czytaczy ;-)
A grupa to dla mnie najlepsza ksiazka kucharska z poradnikiem gratis ;-)
--
Artur Nowacki
a...@l...home.pl
Dom GG: 9856
Praca GG 4624321
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-03 16:00:36
Temat: Re: Temat troszke poboczny - gazeta.Użytkownik "Artur Nowacki" <a...@l...home.pl>
[...]
> A grupa to dla mnie najlepsza ksiazka kucharska z poradnikiem gratis
;-)
Nawet najbardziej barwny język nie jest w stanie opisać pewnych
czynności czy wyglądu potraw zilustrowanych w takich książkach.
--
Pozdrawiam, Jerzy
---
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.788 / Virus Database: 533 - Release Date: 04-11-01
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-04 10:54:11
Temat: Re: Temat troszke poboczny - gazeta.
Użytkownik JerzyN <N...@m...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:cm8r3a$dao$...@n...news.tpi.pl...
> Dokonaj wyboru sam w Empiku.
> Czas spędzisz miło i będziesz bardziej zadowolony bo to będzie twoja
> decyzja.
> A masz już dobrą książkę kucharską? Przynajmniej jedną?
Jerzy...podaj swoje typy dobrej ksiazki kucharskiej...gdybys mial zostac
gubernatorem na Borneo ktora bys zabral...ze 3?
agataw...kupuje regularnie tylko "kuchnie" i "cuisine et vins de
France"...zdarza mi sie "la cucina di casamia"..podczytuje "travel and
food"....tesknie za "smaki i aromaty" okrutnie.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-04 11:05:41
Temat: Re: Temat troszke poboczny - gazeta.On Thu, 4 Nov 2004 11:54:11 +0100, "Agata" <a...@g...com.pl>
wrote:
>
>U?ytkownik JerzyN <N...@m...pl> w wiadomo?ci do grup dyskusyjnych
>napisa?:cm8r3a$dao$...@n...news.tpi.pl...
>
>> Dokonaj wyboru sam w Empiku.
>> Czas sp?dzisz mi?o i b?dziesz bardziej zadowolony bo to b?dzie twoja
>> decyzja.
>> A masz ju? dobr? ksi??k? kucharsk?? Przynajmniej jedn??
>
>Jerzy...podaj swoje typy dobrej ksiazki kucharskiej...gdybys mial zostac
>gubernatorem na Borneo ktora bys zabral...ze 3?
>
>agataw...kupuje regularnie tylko "kuchnie" i "cuisine et vins de
>France"...zdarza mi sie "la cucina di casamia"..podczytuje "travel and
>food"....tesknie za "smaki i aromaty" okrutnie.
>
a ja to lubie ksiazki kucharskie z obrazkami. nie takimi, co to
tylko rece widac robiace jakies cosie, ale takie, gdzie ambience
jest i zastawa ciekawa i serwetka ladna i kolorystycznei dobrane
kwiatki...zanabylam w szmateksie ksiazke kucharska pt
Alfresco...w sumie nie wiem, co kaza tam gotowac/piec/smazyc, bo
w kolko ogladam obrazki
Pierz
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-04 11:25:38
Temat: Re: Temat troszke poboczny - gazeta.
Użytkownik Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w wiadomooci do
grup dyskusyjnych napisał:1...@4...com..
.
> a ja to lubie ksiazki kucharskie z obrazkami. nie takimi, co to
> tylko rece widac robiace jakies cosie, ale takie, gdzie ambience
> jest i zastawa ciekawa i serwetka ladna i kolorystycznei dobrane
> kwiatki...zanabylam w szmateksie ksiazke kucharska pt
> Alfresco...w sumie nie wiem, co kaza tam gotowac/piec/smazyc, bo
> w kolko ogladam obrazki
pewna zaprzyjazniona osmiolatka zanim pojdzie spac "czyta" ksiazke
kucharska...otwiera na ulubionych fotografiach i mowi....to bym zjadla...to
chce....to musi byc dobre...to moje....
i nic tylko te ksiazke oglada wieczorami ;)
nie ma co...przoduja slodkosci
"kuchnia" po liftingu zyskala przez zdjecia....zrobila dobry krok...banalna
szarlotka moze robic za niezla modelke. Wielki temat to jest....ta uroda dan
w kuchni i ksiazkach
agataw
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |