| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-05-15 07:07:27
Temat: Odp: TiramisuWlożyć na moment do polowy biszkopt ( dosłownie włożyć i wyjąć ) . Po
wykonaniu ciasta ostawić na 3-4 godz. A najlepszy jest po ok 12 godz.
Biszkopty są mięciutnie, ale się nie rozlatują. Robiłam też z takich małych
okrągłych
Ania
Użytkownik "Agnieszka Sobczyk" <a...@e...com.pl> napisał w wiadomości
news:b9qv1i$pc3$1@news.onet.pl...
: Jakich biszkoptów używacie do deseru tiramisu - wychodzi mi super wszyscy
: się zajadają ale coś mi nie pasuje z tymi biszkoptami albo je za długo
moczę
: , może to dosłownie chwilkę trzeba aż całe nie nasiąkną ? W sumie są OK
ale
: czasem za bardzo się rozlatują.
: Pozdrawiam,
: Aga
:
:
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-05-16 08:18:31
Temat: Re: Tiramisu>coś mi nie pasuje z tymi biszkoptami albo je za długo moczę
>, może to dosłownie chwilkę trzeba aż całe nie nasiąkną ? W sumie są OK ale
>czasem za bardzo się rozlatują.
>Pozdrawiam,
>Aga
Ja biszkopty do tiramisu cierpliwie nasaczam lyzeczka jak tort.Jak zamaczalam
te biszkopty to wszystko wychodzilo za wodniste.
Pozdr.Dot
Pozdr.Dot
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |