Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Tiramisu

Grupy

Szukaj w grupach

 

Tiramisu

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-05-15 07:07:27

Temat: Odp: Tiramisu
Od: "szanna1" <s...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

Wlożyć na moment do polowy biszkopt ( dosłownie włożyć i wyjąć ) . Po
wykonaniu ciasta ostawić na 3-4 godz. A najlepszy jest po ok 12 godz.
Biszkopty są mięciutnie, ale się nie rozlatują. Robiłam też z takich małych
okrągłych
Ania

Użytkownik "Agnieszka Sobczyk" <a...@e...com.pl> napisał w wiadomości
news:b9qv1i$pc3$1@news.onet.pl...
: Jakich biszkoptów używacie do deseru tiramisu - wychodzi mi super wszyscy
: się zajadają ale coś mi nie pasuje z tymi biszkoptami albo je za długo
moczę
: , może to dosłownie chwilkę trzeba aż całe nie nasiąkną ? W sumie są OK
ale
: czasem za bardzo się rozlatują.
: Pozdrawiam,
: Aga
:
:


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-05-16 08:18:31

Temat: Re: Tiramisu
Od: l...@a...com (Lilibell555) szukaj wiadomości tego autora

>coś mi nie pasuje z tymi biszkoptami albo je za długo moczę
>, może to dosłownie chwilkę trzeba aż całe nie nasiąkną ? W sumie są OK ale
>czasem za bardzo się rozlatują.
>Pozdrawiam,
>Aga
Ja biszkopty do tiramisu cierpliwie nasaczam lyzeczka jak tort.Jak zamaczalam
te biszkopty to wszystko wychodzilo za wodniste.
Pozdr.Dot
Pozdr.Dot


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

placek z wódką
napoj orzeżwiający
sałatka owocowa
Królik w śmietanie - wypróbowałem
też w sprawie ciasta

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »