| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-02-12 22:41:15
Temat: Re: To takie dobre...dzisiejszy obiad> Potrawka bula pyszna, ale sie tak zastanawiam czy z innymi by wyszlo ?
> (kalafior, brokuly...)
>
> Ewcia
Jest tylko jedno wyjscie - Ty zrobisz i z brokulami i z kalafiorem - i dasz
nam znac.:-) Choc sama jakos tej kombinacji nie widze:
1) por jest lisciasty i pieknie "oklapuje", puszcza wode i daje sos.
2) por jest cebulowaty w zapachu i to idzie w parze z boczkiem i serem.
Teraz sobie wyobraz zapach kalafiora....
A Lus to francuski piesek, czy polski? :-)
******
m-gosia
******
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-02-12 23:19:07
Temat: Re: To takie dobre...dzisiejszy obiad<m...@h...com> a écrit dans le message news:
fSga8.214$z...@p...casema.net...
>
> Jest tylko jedno wyjscie - Ty zrobisz i z brokulami i z kalafiorem - i
dasz
> nam znac.:-) Choc sama jakos tej kombinacji nie widze:
> 1) por jest lisciasty i pieknie "oklapuje", puszcza wode i daje sos.
> 2) por jest cebulowaty w zapachu i to idzie w parze z boczkiem i serem.
> Teraz sobie wyobraz zapach kalafiora....
>
> A Lus to francuski piesek, czy polski? :-)
>
No wlasnie, ja sie nie osmielilam napisac, ale myslalam o tym, zeby to z
cebula zrobic (no i moze ze smietana -o)).
Lus jest pieskiem karaibskim.
Na pewno je zolty ser i croissants, to wiem na pewno, bo zaobserwowalam pare
razy to zjawisko. Co do reszty, to nie mam jeszcze wystarczajaco
potwierdzonych hipotez. Ale coz mozna wiedziec po zaledwie 9 latach
malzenstwa ...
Ewcia
--
Niesz !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |