Data: 2007-06-12 08:01:32
Temat: WYJASNIENIE
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Panslavista" <p...@w...pl> wrote in message
news:f4lap5$o61$1@atlantis.news.tpi.pl...
Wiedziałem, że Solidarność jest przesycona agenturą tę wewnętrzną jak i
zewnętrzną, wiedziałem o KORze i żydach, a pomimo tego działałem. Dlatego,
że założyłem sobie, że ferment(acja) to dużo dobrych drożdży jak i tych
złych, złe - to śluzujace, kożuchujące, psujące smak i zapach.
Ważne były te dobre drożdże - powodujące powstanie klarownego smacznego
i o pięknym bukiecie napoju. Na koniec fermentacji wszystkie drożdże opadają
na dno - trzeba je oddzielić i odłączyć od wpływu na całość. A tej operacji
nie przeprowadzono - wino jest stale zakażane przez patogeny.
Tylko mocne siarkowanie pomoże i na te tylko konsumujące jak i te
kożuchujące - parchate.
Więcej siarki bracia Polacy, więcej siarki - może być nawet w czarnym
prochu.
|