« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-07-21 17:02:43
Temat: WinoMam ok. 5 litrow moszczu, mam drożdze +pozywke, mam duzy baniak i rurke do
fermentacji. Chce zrobić wino. Co daleej? Ile cukru, ile wody, itd.. Prosze o
szybką odp, żeby nie skislo..
pzdr.
TomBa
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-07-21 19:03:02
Temat: Re: Wino
Użytkownik "Tomasz Bauer" <t...@N...poczta.gazeta.pl> napisał w
wiadomości news:ahepfj$4uc$1@news.gazeta.pl...
> Mam ok. 5 litrow moszczu, mam drożdze +pozywke, mam duzy baniak i rurke do
> fermentacji. Chce zrobić wino. Co daleej? Ile cukru, ile wody, itd..
Prosze o
> szybką odp, żeby nie skislo..
> pzdr.
> TomBa
>
To może od razu spróbuj tu: http://homedistiller.org/
;-))
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-07-22 09:30:58
Temat: Re: Winojo44 <j...@f...onet.pl> napisał(a):
> > To może od razu spróbuj tu: http://homedistiller.org/
> ;-))
>
Jestem na etapie wina stołowe/deserowe, ale dzięki.
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-07-22 17:32:53
Temat: Re: WinoTomasz Bauer wrote:
> Mam ok. 5 litrow moszczu, mam drożdze +pozywke, mam duzy baniak i rurke do
> fermentacji. Chce zrobić wino. Co daleej? Ile cukru, ile wody, itd..
> Prosze o szybką odp, żeby nie skislo..
> pzdr.
> TomBa
Zalezy jaki owoc , jakie drozdze itd .
Proponuje poczytac http://www.wino.kocham.pl
- tam znajdziesz szczegolowe opisy .
eida.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |