Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Wołowina z zielonym pieprzem i tymiankiem - pytanie

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wołowina z zielonym pieprzem i tymiankiem - pytanie

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-12-21 14:26:29

Temat: Wołowina z zielonym pieprzem i tymiankiem - pytanie
Od: "Dawid" <n...@s...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam

Chciałbym upiec wołowinę do podania na zimno z zielonym pieprzem i
tymiankiem, czy ktoś mógłby mi podsunąć pomysł jak zrobić taką
pieprzowo-tymiankową marynatę ?

Dziękuje i pozdrawiam,

Dawid

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

zapomniałam dodać jajek :-)
jak zjesc suma?
kostki "rosołowe" baranie
jak poradzic sobie bez maszynki do miesa?
Placuszki z masą makową

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »