Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Zaatar

Grupy

Szukaj w grupach

 

Zaatar

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-08-18 07:20:42

Temat: Zaatar
Od: Szymon Ziolo <s...@s...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam tutejszych bywalców,

Jestem tu nowy (tzn. czytam sobie was, ale się jeszcze nie ujawniałem).
Zadebiutuję więc pytaniem:

Mam spory słoik arabskiej przyprawy o nazwie Zaatar. Jest ona dosyć
słaba i zawiera nie zmielone małe pestki jakiejś rośliny. Czy wiecie, do
czego najlepiej tego używać? Z moich eksperymentów wynika, że fajnie się
komponuje ze stopionym lub zapiekanym serem żółtym w potrawach, do
których się go dodaje. Może macie jakieś inne doświadczenia?

Szymon

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Wielkopolskie Igraszki Kulinarne
[ cuisine.pl ] Noz, widelec i... myszka ! (3)
RE: Prasa - dyskusja
Czesc!
Gruszki o aromacie acetonu .

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »