« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2003-08-07 12:47:46
Temat: Re: Zauważyłam pewne poruszenie
Użytkownik "Neczka" <n...@w...pl> napisał w wiadomości
news:bgtgtv$2uj8$1@news2.ipartners.pl...
>
> : fasolka ta jest zgodna z MM mimo wysokiego IG fasolki (40),dzięki
> pomidorom
> : i cebuli które obniżają wypadkowa posiłku
>
> Ojej, fasolka szparagowa (zielona) ma IG 40?? Skad masz ta informacje?
> Wydawalo mi sie ze straczkowe maja IG<35.
>
po ugotowaniu IG rośnie ;)))
Slawek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2003-08-07 13:12:13
Temat: Re: Zauważyłam pewne poruszenie [DO]
Użytkownik "slawek" <slawekopty(usun)@gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:bgthl5$ii8$1@inews.gazeta.pl...
>
> Użytkownik "Neczka" <n...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:bgtgtv$2uj8$1@news2.ipartners.pl...
> >
> > : fasolka ta jest zgodna z MM mimo wysokiego IG fasolki (40),dzięki
> > pomidorom
> > : i cebuli które obniżają wypadkowa posiłku
> >
> > Ojej, fasolka szparagowa (zielona) ma IG 40?? Skad masz ta informacje?
> > Wydawalo mi sie ze straczkowe maja IG<35.
no ma 40 :) a wiem to np. z www.montignac.pl/warzywa.htm
a co do tych straczkowych to zielony groszek ma np. IG 50 a z puszki to
nawet 65
ale jesli zrisz sobie fasolke dla troli to pomidory "zbują IG :))))
> >
> po ugotowaniu IG rośnie ;)))
> Slawek
a jadasz surowa fasolke szparagową ??:)
IG produktów jest podawany w kilku rersjach w zalezności w jaki sposób jest
spozywany i tak marchew masz surowa i gotowana ,a ziemniaki sa gotowane
,pieczone ,smarzone puure ale fasolka jest zawsze podawana po obróbce
termicznej :))
ps [DO] to dla dobra optymalnych :))
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2003-08-07 15:22:54
Temat: Re: Zauważyłam pewne poruszenie
> no to pisz o swojej diecie !!!!
-A co tam jesz?
-Miesko.
-A skad masz?
-Samo przypelzlo.
Santi
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |