Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Żołądki marynowane

Grupy

Szukaj w grupach

 

Żołądki marynowane

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-01-29 10:06:37

Temat: Re: Żołądki marynowane
Od: "maua piegowata" <m...@b...artcom.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik ostry <o...@e...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:95b3m8$mq3$...@f...man.torun.pl...

> A wygląd w końcu dla faceta nie
> ma takiego znaczenia ;)
>
> --
> ostry
>
tere fere:)))

--
pozdry Monika



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-01-30 13:37:28

Temat: Żołądki marynowane
Od: sadyl <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Jak obiecałem, chwalę się:
żołądki po zamarynowaniu są SUPER
I wcale nie są twarde - ugotowane były do naprawdę miękkiego stanu i
jeżeli stwardniały to tylko minimalnie.
Wyobrażam sobie, że byłyby genialne na zagrychę - niestety nie mogę
sprawdzić: biorę antybiotyki :(
Muszę jeszcze popracować nad przyprawami - sam wywar z żołądków +
troszkę octu jest trochę za "spartański" w smaku
No i nie mają zbyt estetycznego wyglądu :(

sadyl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-02-01 08:33:18

Temat: Re: Żołądki marynowane
Od: "ostry" <o...@e...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Muszę jeszcze popracować nad przyprawami - sam wywar z żołądków +
> troszkę octu jest trochę za "spartański" w smaku
> No i nie mają zbyt estetycznego wyglądu :(

No to masz dwie możliwości - curry lub majerankowe :)
A poza tym to coś tak czułem, że będą pycha. A wygląd w końcu dla faceta nie
ma takiego znaczenia ;)

--
ostry


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

szatkownica
Re: Co zrobic ze słodkiej kapusty?
Malosolne
Kapusta rzymska
Dlaczego?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »