« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-04-10 15:33:58
Temat: agar- pomocyChcialam zrobic pstraga w galarecie, tylko zamiast zelatyny uzyc agaru.
Rozpuscilam go w rosolku jak zelatyne i .. nie zastyga, juz 4 godziny.
Co robic?
BasiaH
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-04-11 05:12:52
Temat: Re: agar- pomocy
Użytkownik "Barbara Hevelke" <b...@z...pg.gda.pl> napisał w wiadomości
news:9av9e6$t44$1@korweta.task.gda.pl...
> Chcialam zrobic pstraga w galarecie, tylko zamiast zelatyny uzyc agaru.
> Rozpuscilam go w rosolku jak zelatyne i .. nie zastyga, juz 4 godziny.
> Co robic?
>
> BasiaH
Z tego, co czytalam na opakowaniu agaru, to nalezy go po rozpuszczeniu w
soku czy wywarze zagotowac i dopiero studzic.
Basia
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-04-11 17:45:21
Temat: Odp: agar- pomocy
Użytkownik Barbara <b...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:3ad3e99b$...@n...ircx.pl...
>
> Użytkownik "Barbara Hevelke" <b...@z...pg.gda.pl> napisał w wiadomości
> news:9av9e6$t44$1@korweta.task.gda.pl...
> > Chcialam zrobic pstraga w galarecie, tylko zamiast zelatyny uzyc agaru.
> > Rozpuscilam go w rosolku jak zelatyne i .. nie zastyga, juz 4 godziny.
> > Co robic?
> >
> > BasiaH
>
> Z tego, co czytalam na opakowaniu agaru, to nalezy go po rozpuszczeniu w
> soku czy wywarze zagotowac i dopiero studzic.
>
> Basia
> >
> >
>
Na to juz troche za pozno (zjedzono na czysto), ale sprobuje nastepnym razem
Dzieki.
BasiaH
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |