« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-07-08 19:48:05
Temat: bimberwitam
ze czas odpowiedni bo zboze i jablko dojrzewa mam pytanie:
z czego jak i w jakich proporcjach zrobic zacier na dobry trunek
z destylacja poradze sobie sam:)
a na degustacje moge zaprosic autora przepisu
pozdrawiam i czekam na przepisy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-07-09 18:49:27
Temat: Re: bimber
: witam
: ze czas odpowiedni bo zboze i jablko dojrzewa mam pytanie:
: z czego jak i w jakich proporcjach zrobic zacier na dobry trunek
: z destylacja poradze sobie sam:)
: a na degustacje moge zaprosic autora przepisu
: pozdrawiam i czekam na przepisy
Poczekaj do wrzesnia dam Ci przepis na śliwowice Łącką
--
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozdrawiam - WALDEMAR WIERDAK - Nowy Sącz
e-mail: w...@p...interia.pl
w...@f...onet.pl
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-07-10 23:22:31
Temat: Re: bimber
Użytkownik Engraf <e...@h...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:VzL95.32505$Q...@n...tpnet.pl...
> witam
> ze czas odpowiedni bo zboze i jablko dojrzewa mam pytanie:
> z czego jak i w jakich proporcjach zrobic zacier na dobry trunek
> z destylacja poradze sobie sam:)
> a na degustacje moge zaprosic autora przepisu
> pozdrawiam i czekam na przepisy
>
a ty to nie znasz doty bitwy pod grumwaldem 1410
1- kilo cukru
4- litry wody
10- dag drozdrzy
<=>sad<=>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |