| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-07-08 20:13:55
Temat: bita smietanaSlyszalam ostatnio, ze zamiast zagestnika do bitej smietany np.tej Dr.
Oetkera, nalezy podgrzac smietane a potem ja schlodzic i dopiero ubijac z
cukrem. Czy ktos to potwierdza?
Mowa oczywiscie o dobrej kremówce!!
Malwina
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-07-09 09:06:41
Temat: Re: bita smietana
Użytkownik "Malwina" <m...@p...fm> napisał w wiadomości
news:agcrnk$g83$1@news.tpi.pl...
> Slyszalam ostatnio, ze zamiast zagestnika do bitej smietany np.tej Dr.
> Oetkera, nalezy podgrzac smietane a potem ja schlodzic i dopiero ubijac z
> cukrem. Czy ktos to potwierdza?
> Mowa oczywiscie o dobrej kremówce!!
Do dobrej kremówki to nie trzeba nic dodawać... no może odrobinę cukru...
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-07-10 09:02:18
Temat: Re: bita smietanaMalwina napisał(a):
> Slyszalam ostatnio, ze zamiast zagestnika do bitej smietany np.tej Dr.
> Oetkera, nalezy podgrzac smietane a potem ja schlodzic i dopiero ubijac z
> cukrem. Czy ktos to potwierdza?
> Mowa oczywiscie o dobrej kremówce!!
>
> Malwina
Kremowka do ubicia musi być schlodzona, o podgrzewaniu pierwsze slysze, ale
schlodzona obowiązkowo, bo maslo wyjdzie inaczej.Qd
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |