Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia blanszowanie

Grupy

Szukaj w grupach

 

blanszowanie

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-02-26 09:10:26

Temat: blanszowanie
Od: "ck" <c...@p...com> szukaj wiadomości tego autora

Z tego co wiem trzeba paprykę tak sparzyć wrzątkiem by była lekko
szklista,przy okazji można
pozbyć się skórki (z papryki !).


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Tlusty Czwartek
Usmialam sie
Re: Pomocy! Jak zrobić obważanki? [P]
Re: Bzdeta
gęsi pipek

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »