Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia buraczki na zimę (jak?)

Grupy

Szukaj w grupach

 

buraczki na zimę (jak?)

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-09-19 07:46:26

Temat: Re: buraczki na zimę (jak?)
Od: kachna <m...@T...neo.pl> szukaj wiadomości tego autora

On 04-09-19 09:47Ag@a wrote:

> Witam Grupę!
> Szukalam na goglach, ale znalezc nie moge...
> Jak przygotowac buraczki na zimę, by sobie móc otworzyć słoiczek i zrobić
> zupę?
> Rozumiem, ze trzeba ugotowac, zetrzeć i.....?
> Co dodac i ile czasu gotować?
> Prosze o pomoc!
> --
> Pozdrawiam
> Agata
>
>
a nie lepiej zupe robic ze swiezych? w zimie buraki dostepne .

ale jesli juz w sloiki, to moja mama sciera, wrzuca do sloikow, zakreca,
wekuje. i tyle. zadnych przypraw.


mechcia
szczecin

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-09-19 07:47:29

Temat: buraczki na zimę (jak?)
Od: "Ag@a" <a...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam Grupę!
Szukalam na goglach, ale znalezc nie moge...
Jak przygotowac buraczki na zimę, by sobie móc otworzyć słoiczek i zrobić
zupę?
Rozumiem, ze trzeba ugotowac, zetrzeć i.....?
Co dodac i ile czasu gotować?
Prosze o pomoc!
--
Pozdrawiam
Agata


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-09-19 20:49:14

Temat: Re: buraczki na zimę (jak?)
Od: "Ag@a" <a...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

> > Witam Grupę!
> > Szukalam na goglach, ale znalezc nie moge...
> > Jak przygotowac buraczki na zimę, by sobie móc otworzyć słoiczek i
zrobić
> > zupę?
> > Rozumiem, ze trzeba ugotowac, zetrzeć i.....?
> > Co dodac i ile czasu gotować?
> > Prosze o pomoc!

> a nie lepiej zupe robic ze swiezych? w zimie buraki dostepne .
>
> ale jesli juz w sloiki, to moja mama sciera, wrzuca do sloikow, zakreca,
> wekuje. i tyle. zadnych przypraw.
>

Oj niee...
1. blizej jest piwnica niz sklep
2. studenci nie mają czasu i warunkow by gotowac 2 godziny buraki.

Pozdriawam i dziekuje za odp.
Agata


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-09-20 17:32:05

Temat: Re: buraczki na zimę (jak?)
Od: kachna <m...@T...neo.pl> szukaj wiadomości tego autora

On 04-09-19 22:49Ag@a wrote:

> Oj niee...
> 1. blizej jest piwnica niz sklep
> 2. studenci nie mają czasu i warunkow by gotowac 2 godziny buraki.
>
> Pozdriawam i dziekuje za odp.
> Agata
>
>

zatem kup z 5 kg i zrob w sloiki:) zycze powodzenia:)


kachna

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

dylemat kulinarny
Chwalę masę do wafla
Kurczak + piekarnik gazowo elektryczny? jak najlepiej?
Tłuszcz
przepis na zamę potrzebuje

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »