Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia cachi

Grupy

Szukaj w grupach

 

cachi

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-11-23 20:41:41

Temat: cachi
Od: Sabinka <s...@t...tuniema.pf.pl> szukaj wiadomości tego autora

Ostatnio zaczelam zauwazac na Polskich stoiskach warzywnych cachi.
Tylko ze wygladaja zupelnie inaczej niz te, ktore jadlam we Wloszech -
sa jasne i twarde. Czy one wogole nadaja sie do jedzenia? ZCP cachi
nieodpowiednio dojrzale byly niedobre.

--
Pozdrawiam, Sabina
(z adresu usun co trzeba)
www.pajacyk.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

czy można mrozić...
biszkopt na tort - krok po kroku
co podac do grzanego wina??
Witam i pytam :)
Jak ktoś się barzdzo nudzi...

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »