Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia canelloni

Grupy

Szukaj w grupach

 

canelloni

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-03-14 15:58:37

Temat: canelloni
Od: "Anna Styś" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Jakie nadzienie do canelloni? Wegetariańskie, może z pieczarek?

A.Styś


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-03-14 16:30:36

Temat: Re: canelloni
Od: zGosiula <z...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Anna Styś wrote:
> Jakie nadzienie do canelloni? Wegetariańskie, może z pieczarek?

Może być :-). A o której serwujesz?? ;-)

--
Gosia
wywal "brzydkie" mailto: zgosiula(at)poczta.onet.pl
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=
Pomóż dzieciom: http://www.pajacyk.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-03-14 20:45:18

Temat: Re: canelloni
Od: "Agata" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

witam,

kiedys eksperymantowalam z canelloni i wymyslilam nadzienie ze szpinaku,
sera feta, parmezanu i cebuli. Zapieka sie to pod beszamelkiem i parmezanem.
Proporcje na oko. :)

Pozdrawiam


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-03-16 16:19:23

Temat: Odp: canelloni
Od: "Robert" <r...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

Kochana wszystko co się pod rękę nawinie i co uważasz że ma dobry smak. To
najlepszy przepis na wszystkie dania.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-03-16 22:19:35

Temat: Re: canelloni
Od: "Tes" <t...@n...poczta.onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Anna Styś" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:b4stmb$5h$1@news.onet.pl...
> Jakie nadzienie do canelloni? Wegetariańskie, może z pieczarek?
>
> A.Styś

Ja dziś właśnie robiłam z nadzieniem z soczewicy i pieczarek
zapiekane w sosie pomidorowym.
Dobre było.

tes



--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-03-18 14:32:56

Temat: Re: canelloni
Od: "Anna Styś" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Mi coś niestety nie wyszło. Jakieś twarde i surowe. Coś zepsułam

Użytkownik "Tes" <t...@n...poczta.onet.pl> napisał w wiadomości
news:b55c4t$ks9$1@inews.gazeta.pl...
>
> Użytkownik "Anna Styś" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:b4stmb$5h$1@news.onet.pl...
> > Jakie nadzienie do canelloni? Wegetariańskie, może z pieczarek?
> >
> > A.Styś
>
> Ja dziś właśnie robiłam z nadzieniem z soczewicy i pieczarek
> zapiekane w sosie pomidorowym.
> Dobre było.
>
> tes
>
>
>
> --
> Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Pomocy !
coś jakby risotto ;-) [P]
Slodkie perelki - podsumowanie
kacze jaja
śledzie w majonezie

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »