| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-02-10 22:08:47
Temat: Re: carpacci>
> >> a Włosi to jeszcze posypują parmezanem i wtedy jest naprawdę wspaniełe.
> >> Agnieszka z Łodzi (entuzjastka parmezanu w każdej postaci).
> >
> >
> >
> >naprawde?????????????????????
> >
> >
> >Mechcia
> >
> heblowanym
> ciocia mechci
> K.T. - starannie opakowana
>
Naprawde nie ma pojecia, czemu najpierw mowilo, ze nie moze poslać, a potem
poslalo cztery razy. Przy okazji: Mechcia, czy Twoje zdumienie jest
sarkastyczne, czy zwiazane z polaczeniem wolowiny z serem? Bo już sie troche
gubie.
Pozdrowienia
Agnieszka
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-02-11 14:41:31
Temat: Re: carpacci
Użytkownik <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:4a52.000006cd.3c66ef6f@newsgate.onet.pl...
> Naprawde nie ma pojecia, czemu najpierw mowilo, ze nie moze poslać, a
potem
> poslalo cztery razy. Przy okazji: Mechcia, czy Twoje zdumienie jest
> sarkastyczne, czy zwiazane z polaczeniem wolowiny z serem? Bo już sie
troche
> gubie.
>
> Pozdrowienia
> Agnieszka
zebys Ty widziala jak ja sie pogubilam:)))
Mechcia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-11 17:49:49
Temat: Re: carpacci>
> Użytkownik <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:4a52.000006cd.3c66ef6f@newsgate.onet.pl...
> > Naprawde nie ma pojecia, czemu najpierw mowilo, ze nie moze poslać, a
> potem
> > poslalo cztery razy. Przy okazji: Mechcia, czy Twoje zdumienie jest
> > sarkastyczne, czy zwiazane z polaczeniem wolowiny z serem? Bo już sie
> troche
> > gubie.
> >
> > Pozdrowienia
> > Agnieszka
>
> zebys Ty widziala jak ja sie pogubilam:)))
>
Czy to nie czasem z powodu jutrzejszych ostatków? Bo ja rzuciłam w domu, że
chyba mi się nie chce smażyć jutro pączków, bo to cały dzień roboty itd, mój
ślubny przytaknął, że "tak, odpocznij sobie kochanie, poczytaj coś", ale tak
jakoś bez przekonania i z pączkową nostalgią w oczach. Pobiję się trochę z
myślami i chyba wezmę za te pączki. Posmaże cały dzień i będą w sam raz na
popielec,
:)))) Aga
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-11 18:00:17
Temat: Re: carpacci
Użytkownik <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:28f9.0000027b.3c68043d@newsgate.onet.pl...
> Czy to nie czasem z powodu jutrzejszych ostatków? Bo ja rzuciłam w domu,
że
> chyba mi się nie chce smażyć jutro pączków, bo to cały dzień roboty itd,
mój
> ślubny przytaknął, że "tak, odpocznij sobie kochanie, poczytaj coś", ale
tak
> jakoś bez przekonania i z pączkową nostalgią w oczach. Pobiję się trochę z
> myślami i chyba wezmę za te pączki. Posmaże cały dzień i będą w sam raz na
> popielec,
>
> :)))) Aga
ja mialam robic faworki, ale zrezygnowalam.
nic mi sie nie chce:(
moze jutro te faworki... kto wie, moze jutro bedzie lepszy dzien.
nawet obiadu dzis nie mialam. nawet smalcu Basi nie mialam:((((
Mechcia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-11 18:02:29
Temat: Re: carpacci> nawet obiadu dzis nie mialam. nawet smalcu Basi nie mialam:((((
>
> Mechcia
>
Wpadnij biedna do nas. Jeden stek hiszpanski jeszcze zostal..)
******
m-gosia
******>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-11 18:08:06
Temat: Re: carpacci> > Czy to nie czasem z powodu jutrzejszych ostatków? Bo ja rzuciłam w domu,
> że
> > chyba mi się nie chce smażyć jutro pączków, bo to cały dzień roboty itd,
> mój
> > ślubny przytaknął, że "tak, odpocznij sobie kochanie, poczytaj coś", ale
> tak
> > jakoś bez przekonania i z pączkową nostalgią w oczach. Pobiję się trochę z
> > myślami i chyba wezmę za te pączki. Posmaże cały dzień i będą w sam raz na
> > popielec,
> >
> > :)))) Aga
>
>
> ja mialam robic faworki, ale zrezygnowalam.
> nic mi sie nie chce:(
>
> moze jutro te faworki... kto wie, moze jutro bedzie lepszy dzien.
> nawet obiadu dzis nie mialam. nawet smalcu Basi nie mialam:((((
>
>
> Mechcia
>
>
To nic, ja miałam na obiad pulpety smażone z tatara, co to mi został po
imprezie (w ferworze przygotowań skupiłam sie na parzeniu wrzątkiem jajek
przeciw salmonelli i tak mnie to zajęło, że nie zauważyłam, że dodałam żółtka
razem z białkami - zorientowałam się po wymieszaniu i ujrzeniu "glutów" w
mięsku, mama potem mówiła, że był smaczny, tylko miał lekko wapienny posmak).
Więc musiałam to, co zostało przerobić na pulpety w koperkowym sosie.
:)) Aga
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-11 18:16:19
Temat: Re: carpacci
Użytkownik <m...@h...com> napisał w wiadomości
news:VGT98.124$mB4.384@castor.casema.net...
> Wpadnij biedna do nas. Jeden stek hiszpanski jeszcze zostal..)
> ******
> m-gosia
> ******>
lece
zabieram sloik prawdziwkow w occie
Mechcia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-11 19:09:59
Temat: Re: carpacci> lece
> zabieram sloik prawdziwkow w occie
>
> > Mechcia
>
chodz, chodz, mam wino chilenskie. Frytkownica tez jeszcze goraca, to ci
pare rozyczek usmaze.
m-gosia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |