| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-11-08 15:09:03
Temat: Re: cienbki podklad do pizzyy
"anya" <a...@p...onet.pl> wrote in message
news:aqdmj7$eg6$1@news2.tpi.pl...
>
> zrobisz cienkie..ale nie bedzie ono takie jak w pizzerii ze wzgledu na
> temperature. Nie uzyskasz tak wysokiej bez pieca do pizzy.
>
> anya
Jesli niema sie pieca do pizzy to dobrym (ponoc) rozwiazaniem
jest pieczenie (szczegolnie takich ciennkich pizz) na specjalnej
kamiennej plycie do pizzzy.
Nie wiem jak to zdaje egzamin bo sama nigdy tego nie uzywalam.
Ciekawa jestem czy ktos kiedys probowal taki kamien
do pieczenia pizzy ?
Ewa (emc)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-11-08 17:24:56
Temat: Re: cienbki podklad do pizzyyPoszukaj w archiwum bo tu kiedys bylo bardzo duzo na temat pieczenia blatow do
pizzy na szamotowkach
Pozdr.Dot
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-11-09 00:40:47
Temat: Re: cienbki podklad do pizzyy
"Lilibell555" <l...@a...com> wrote in message
news:20021108122456.00223.00000028@mb-de.aol.com...
> Poszukaj w archiwum bo tu kiedys bylo bardzo duzo na temat pieczenia
blatow do
> pizzy na szamotowkach
> Pozdr.Dot
No prosze, mozna i na ceglach !! :-)
Nie trzeba kupowac tych diabelnie drogich "pizza stones" :-)
Ponizej link do info o ceglach.
http://groups.google.com/groups?q=pizza+szamotowki+g
roup:pl.rec.kuchnia&hl=e
n&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&selm=001501c16cd3%24a72c92a0
%240200a8c0%40tea&rnum=2
Ewa (emc)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |