| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!uw.edu.pl!newsgate.cistron.nl!fr.clara.net!heighliner.fr.clara.n et!news-spur1.maxwell.syr.edu!news.maxwell.syr.edu!news-out.nuthinbutnews.com!p ropagator2-sterling!news-in-sterling.newsfeed.com!news-in.nuthinbutnews.com!new s.stealth.net!news.stealth.net!ngpeer.news.aol.com!audrey-m1.news.aol.com!not-f or-mail Lines: 3 X-Admin: n...@a...com From: l...@a...com (Lilibell555) Newsgroups: pl.rec.kuchnia Date: 08 Nov 2002 17:24:56 GMT References: <aqglbe$mi8$1@news7.svr.pol.co.uk> Organization: AOL http://www.aol.com Subject: Re: cienbki podklad do pizzyy Message-ID: <2...@m...aol.com> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:133745 Ukryj nagłówki Poszukaj w archiwum bo tu kiedys bylo bardzo duzo na temat pieczenia blatow do | |
Zobacz także