Data: 2002-11-09 00:40:47
Temat: Re: cienbki podklad do pizzyy
Od: "emc" <e...@t...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Lilibell555" <l...@a...com> wrote in message
news:20021108122456.00223.00000028@mb-de.aol.com...
> Poszukaj w archiwum bo tu kiedys bylo bardzo duzo na temat pieczenia
blatow do
> pizzy na szamotowkach
> Pozdr.Dot
No prosze, mozna i na ceglach !! :-)
Nie trzeba kupowac tych diabelnie drogich "pizza stones" :-)
Ponizej link do info o ceglach.
http://groups.google.com/groups?q=pizza+szamotowki+g
roup:pl.rec.kuchnia&hl=e
n&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&selm=001501c16cd3%24a72c92a0
%240200a8c0%40tea&rnum=2
Ewa (emc)
|