| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-10-30 14:17:35
Temat: co dla synka?Synek mój student 7uwielba pizzę moją a poniewaz jutro na parę dni
zjeżdża na kwaterunek chciałbym z ojcowskiej miłości jaką extra-pizzą go
zaskoczyć (mile rzecz jasna :))
Będę bardzo wdzięczny za sugestie.
Pozdrawiam, Andrzej
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-10-30 14:37:11
Temat: Re: co dla synka?** Anber wrote:
> Synek mój student 7uwielba pizzę moją a poniewaz jutro na parę dni
> zjeżdża na kwaterunek chciałbym z ojcowskiej miłości jaką extra-pizzą
> go zaskoczyć (mile rzecz jasna :))
> Będę bardzo wdzięczny za sugestie.
Idźcie do pizzeri. Nie zrobisz w domowych warunkach pizzy o walorach
takich jak w prawdziwej pizzeri. Kwestia pieca w jakim jest pieczona.
--
+ ' .-. .
. http://kosmosik.net/ * ) )
* . . '-' . kK
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-10-30 14:53:06
Temat: Re: co dla synka?Konrad Kosmowski napisał(a):
>>Będę bardzo wdzięczny za sugestie.
>
> Idźcie do pizzeri. Nie zrobisz w domowych warunkach pizzy o walorach
> takich jak w prawdziwej pizzeri. Kwestia pieca w jakim jest pieczona.
** O nie przesadzaj,jeśli sądzisz,że to tylko kwestia pieca to jesteś w
wielkim błędzie :) Właśnie dzięki bytności na tej grupie poznałem parę
bardzo ciekawych i praktycznych patentów które nie wymagaja
profesjonalnego pieca a efekty są rewelacyjne. Chodzi mi tylko o skład
tzw. góry bo ciasto mam opanowane do perfekcji (bez przesady).
Łączę pozdrowienia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-10-30 15:16:55
Temat: Re: co dla synka?"Anber" wrote:
> ciasto mam opanowane do perfekcji (bez przesady).
Moze podzielisz sie tym przepisem?
pozdr.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2006-10-30 16:50:45
Temat: Re: co dla synka?
Użytkownik "jacek" <j...@p...pl> napisał w wiadomości
news:ei551m$667$1@atlantis.news.tpi.pl...
> "Anber" wrote:
>> ciasto mam opanowane do perfekcji (bez przesady).
>
>
> Moze podzielisz sie tym przepisem?
> pozdr.
tajemnica rodzinna :)
Jędrek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2006-10-31 17:08:36
Temat: Re: co dla synka?In article <ei52sg$3rd$1@nemesis.news.tpi.pl>,
Konrad Kosmowski <k...@k...net> wrote:
> ** Anber wrote:
>
> > Synek mój student 7uwielba pizzę moją a poniewaz jutro na parę dni
> > zjeżdża na kwaterunek chciałbym z ojcowskiej miłości jaką extra-pizzą
> > go zaskoczyć (mile rzecz jasna :))
> > Będę bardzo wdzięczny za sugestie.
>
> Idźcie do pizzeri.
Ale synek uwielbia pizzę jego.
> Nie zrobisz w domowych warunkach pizzy o walorach
> takich jak w prawdziwej pizzeri. Kwestia pieca w jakim jest pieczona.
A gdzie w Polsce można niby zjeść porządną pizzę?
Władysław
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2006-10-31 17:10:25
Temat: Re: co dla synka?In article <ei838i$rv1$1@atlantis.news.tpi.pl>,
"*piotr'ek*" <piotr*eknusun@gazetaskasuj.pl> wrote:
> > Chodzi mi tylko o skład tzw. góry bo ciasto mam opanowane do perfekcji
> > (bez przesady).
>
> Dodaj, że koszty 2 krotnie przekraczają koszty porządne pizzy z pizzeri.
Ooo?
Zawsze wydawało mi się, że pizza to tanie danie, a w pizzeriach jest
dziwnie drogo sprzedawana.
Władysław
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2006-10-31 18:04:37
Temat: Re: co dla synka?> Chodzi mi tylko o skład tzw. góry bo ciasto mam opanowane do perfekcji
> (bez przesady).
Dodaj, że koszty 2 krotnie przekraczają koszty porządne pizzy z pizzeri.
*piotr'ek*
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2006-10-31 18:24:55
Temat: Re: co dla synka?> Zawsze wydawało mi się, że pizza to tanie danie, a w pizzeriach jest
> dziwnie drogo sprzedawana.
Miałem na myśli koszty ogólne składników które Ci się zamarzą, a akurat i
nie masz i musisz kupić w opakowaniach jak na 10 piccóf + koszty prądu/gazu.
*piotr'ek*
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2006-10-31 18:25:53
Temat: Re: co dla synka?> A gdzie w Polsce można niby zjeść porządną pizzę?
A co to jest porządna pizza? Bo byle jaką to i we Włoszech się jada i nie
jest to nic dziwnego.
*piotr'ek*
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |